Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Vilniaus „Akropolyje“ įsikurs naujas „McDonald‘s“ restoranas

Rugsėjo mėnesį Vilniaus prekybos ir pramogų sostinėje „Akropolis“ duris atvers „McDonald‘s“ restoranas ir „McCafé“ kavinė.
Pirmasis „McDonald‘s“ restoranas prekybos centre vakar atvėrė duris Šiaulių „Akropolyje“.
Pirmasis „McDonald‘s“ restoranas prekybos centre vakar atvėrė duris Šiaulių „Akropolyje“.

Tai bus aštuntasis „McDonald‘s“ restoranas Lietuvoje ir antrasis, kuris veiks prekybos ir pramogų centre. Vakar „McDonald‘s“ restoranas ir „McCafé“ kavinė duris lankytojams atvėrė ir Šiaulių „Akropolyje“.

„McDonald‘s“ restoranas Vilniaus „Akropolyje“ įsikurs daugiau nei 300 kv.m. plote pirmajame prekybos ir pramogų sostinės aukšte, restoranų zonoje šalia Ledo arenos. Lankytojai jame galės mėgautis ne tik visame pasaulyje gerai žinomais „McDonald‘s“ patiekalais, bet ir naujais „ McCafé“ kavos gėrimais bei desertais.

„Džiaugiamės „Akropolio“ lankytojams galėdami pasiūlyti dar didesnę pasirinkimo įvairovę, juolab, kad „McDonald‘s“ – didžiausias greito aptarnavimo restoranų tinklas pasaulyje – yra puikiai žinomas ir žmonių pamėgtas. Iki šiol Lietuvoje „McDonald‘s“ restoranų prekybos ir pramogų centruose nebuvo, tad jų atsidarymai „Akropoliuose“ kartu yra ir mūsų darbo įvertinimas“, - sako bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

Liepos 8 d. Šiaulių „Akropolyje“ buvo šventiškai atidarytas „McDonald‘s“ restoranas ir „McCafé“ kavinė. Beveik 200 kv. m ploto lankytojų erdvėje vienu metu gali svečiuotis daugiau nei 100 lankytojų. Naujajame restorane sukurtos 53 darbo vietos.

„McDonald‘s“ yra didžiausias pasaulyje greito aptarnavimo restoranų tinklas, kuriam priklauso daugiau nei 30 tūkstančių restoranų 121 pasaulio šalyje. Kiekvieną dieną šiuose restoranuose apsilanko per 50 milijonų žmonių. Šiuo metu Baltijos šalyse veikia 21 „McDonald‘s“ restoranas – po septynis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Per 2008 m. „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje apsilankė daugiau nei 4 milijonai lankytojų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius