Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 11 /12:38

„Go Baltic Travel“ biuras „išgaravo“, vadovas Martynas Laivys – nepasiekiamas

Atvykstamojo turizmo kelionių organizatorės „Go Baltic Travel“ biuras Vilniuje „išgaravo“, o su įmonės vadovu ir darbuotojais nei Turizmo departamentui, nei žurnalistams susisiekti nepavyksta. Dėl to, kad kelionių organizatorius nuslėpė išsikėlimą, jo veikla sustabdyta 10-čiai dienų.
Interneto tinklalapius blokuoti įmanoma, tačiau būtų brangu, be to, labiau patyrusiems vartotojams blokavimus būtų nesunku „apeiti“.
Stop ženklas / BFL, Scanpix nuotr.

Turizmo departamento atstovė spaudai Edita Gaigalienė sako, kad įmonė dirbo daugiausiai su Rusijos keliautojais, tačiau skundų iš jų negauta.

„Martynas Laivys (įmonės vadovas – BNS) su departamentu nepalaiko jokių kontaktų, o pastarosiomis dienomis departamentui nepavyksta susisiekti ne tik su vadovu, bet ir su „Go Baltic Travel“ darbuotojais“, – BNS sakė departamento atstovė.

M.Laivys su departamentu nepalaiko jokių kontaktų, o pastarosiomis dienomis departamentui nepavyksta susisiekti ne tik su vadovu, bet ir su „Go Baltic Travel“ darbuotojais, – sakė departamento atstovė.

Su M.Laiviu jau kurį laiką nepavyksta susisiekti ir BNS žurnalistams.

E.Gaigalienės teigimu, pagal galiojančius teisės aktus „Go Baltic Travel“ privalo Turizmo departamentui pateikti informaciją, kai keičiasi vadovo, pagrindinių akcininkų duomenys, veiklos vieta ir kiti kontaktai.

„Pateikus visu būtinus patikslintus duomenis, pažymėjimo galiojimo sustabdymas atšaukiamas. Priešingu atveju – panaikinamas“, – BNS sakė E.Gaigalienė.

„Go Baltic Travel“ veikla laikinai sustabdyta ketvirtadienį. Įmonė priklauso tiems patiems akcininkams, kaip ir veiklą praėjusią savaitę nutraukusi „Go Planet Travel“, apgavusi daugiau kaip 1 tūkst. turistų.

Tiek „Go Baltic Travel“, tiek „Go Planet Travel“ priklauso Kipre registruotai įmonei „Grand Go Group“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius