Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Egiptą skraidins dar vienas kelionių organizatorius – „Go Planet Travel“

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ plečia savo siūlomų atostogų krypčių pasiūlą – nuo spalio 23 d. bendrovė siūlys atostogas Egipte.
Sfinksas
Sfinksas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak „Go Planet Travel“ direktoriaus Karolio Urbelionio, Egiptas – puiki atostogų vieta keliautojams, kurie per atostogas nori tiek pasimėgauti ramybe ir komfortu, tiek pasigrožėti išskirtine gamta, tiek susipažinti su kitomis kultūromis. Tabos kryptis, jo teigimu, turėtų ypač dominti kelionių mėgėjus, kadangi šis kurortas yra itin netoli Jordanijos ir Izraelio sienų.

„Prieš priimdami sprendimą dėl atostogų Egipte organizavimo, atidžiai stebėjome tiek padėtį šalyje, tiek didžiųjų užsienio kelionių organizatorių elgesį ir į Egiptą vykstančių užsienio turistų atsiliepimus. Iš užsienio partnerių gauname pranešimų, kad Egipto kurortuose turistai tikrai gali jaustis saugiai. Praėjus neramumams, galime pasiūlyti kokybišką poilsį už gerą kainą. Ypač patenkinti būti turėtų tėvai, planuojantys atostogauti kartu su vaikais – artėja moksleivių rudens atostogos, kuomet Lietuvoje jau beveik žiema, o Egipte vis dar vasara. Tai puikus laikas aplankyti šią valstybę“, – sako  K.Urbelionis.

„Go Planet Travel“ atostogauti Taboje kvies nuo spalio 26 d. Bendrovė atostogautojams siūlys vykti ir į dar du Egipto kurortus prie Raudonosios jūros: nuo spalio 25 d. – į Hurgadą, o nuo spalio 23 d. – į  Šarm el Šeichą.

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ skraidinti poilsiautojus pradėjo šių metų rugsėjį. Šiuo metu kompanija vykdo skrydžius į Tunisą, Turkiją ir Kretos salą Graikijoje. Skrydžiai vykdomi iš Vilniaus oro uosto.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir bendrovė, kuri verčiasi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse. Taip pat holdingas turi įsigijęs kontrolinį skrydžių bendrovės „Grand Cru Airlines“ paketą.

Iki šiol į Egiptą turistus skraidino du kelionių organizatoriai – „Novaturas“ ir „Teztour“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius