-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Invalda LT“ audito komitetą siūlomi Danutė Kadanaitė ir Tomas Bubinas

Vienos didžiausių Lietuvos investicijų bendrovių „Invalda LT“ valdyba į audito komitetą siūlo išrinkti „Legisperitus“ teisininkę Danutę Kadanaitę bei „Biotechpharma“ vykdomąjį direktorių Tomą Bubiną (nepriklausomu nariu), rašoma pranešime spaudai.
„Invalda“ prezidentas Darius Šulnis.
„Invalda“ prezidentas Darius Šulnis. / Gedimino Savickio nuotr./BFL

„Abu siūlomi kandidatai yra aukščiausio lygio teisės, finansų bei audito ir apskaitos profesionalai, kurie „Invaldos“ audito komitete yra dirbę ir anksčiau. Manome, kad jų patirtis bus naudinga ne tik organizuojant „Invaldos LT“ audito procesą, bet ir užtikrinant veiklos skaidrumą ir patikimumą“, – sakė „Invalda LT“ prezidentas Darius Šulnis.

Dėl pasiūlytų kandidatų į „Invaldos LT“ audito komitetą bus balsuojama rugpjūčio 30 dieną vyksiančiame „Invaldos LT“ akcininkų susirinkime.

Mykolo Romerio universitete finansų teisės magistro laipsnį įgijusi D. Kadanaitė „Legisperitus“ dirba nuo 2009 metų. Anksčiau ji dirbo bendrovėse „Finasta įmonių finansai“, „Invalda“, finansų maklerio įmonėse „Finasta“ bei „Apyvarta“, advokato Artūro Šukevičiaus kontoroje.

Vilniaus universitete ekonomikos magistro bei Baltic Management Institute (BMI) verslo administravimo magistro išsilavinimą įgijęs T. Bubinas „Biotechpharma“ dirba nuo 2013 metų. 2010-2012 m. jis dirbo „TEVA Biopharmaceuticals USA“ vyresniuoju direktoriumi, 2001-2010 m. – “SICOR Biotech/TEVA Baltic” finansų direktoriumi, o 1994-2001 m. – audito kompanijose „Coopers & Lybrand“ ir “PricewaterhouseCoopers“. T. Bubinas taip pat yra Licencijuotųjų ir atestuotųjų apskaitininkų asociacijos (Association of Chartered Certified Accountants, ACCA) narys ir Lietuvos atestuotasis auditorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius