Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ikea“ iš rinkos atšaukia vaikiškas sūpynes

Dėl rimtų traumų pavojaus „Ikea“ atšaukia iš rinkos vaikiškas sūpynes „Gunggung“. Taip pat ragina visus pirkėjus, įsigijusius vaikiškas sūpynes GUNGGUNG, nedelsiant nebeleisti vaikams jomis naudotis ir pristatyti jas į „Ikea“ parduotuvę, kur bus grąžinta už šią prekę sumokėta suma.
IKEA sūpynės GUNGGUNG
IKEA sūpynės GUNGGUNG
Temos: 1 IKEA

„Ikea“ gavo pranešimų apie nelaimingus atsitikimus, kurie parodė, kad sūpynių „Gunggung“ kabinamosios detalės neatitinka „Ikea“ kokybės reikalavimų ir kelia rimtų traumų pavojų.

„Mes kuriame gaminius, kurie skatina vaikų kūrybingumą ir natūralų fizinės veiklos poreikį. Žaisdami vaikai negalvoja apie saugumą, todėl kurdami naujus gaminius turime tai daryti už juos. Mūsų požiūris pagrįstas tuo, kad parduodame tik tokius gaminius, kuriuos patys duotume savo vaikams. 

Vis dėlto kartais, net patikrinę produktus pagal jiems taikomus standartus ir teisės aktus, neišvengiame klaidų. Dėl šios priežasties priėmėme sprendimą atšaukti sūpynes „Gunggung“iš rinkos, kad panašūs įvykiai nesikartotų ateityje“, – teigia bendrovės vaikiškų prekių grupės vystymo vadovė Cindy Andersen.

Vaikiškos sūpynės „Gunggung“ parduodamos visose „Ikea“ tinklo parduotuvėse nuo 2014 m. balandžio 1 d.

Sūpynes „Gunggung“ galima grąžinti į „Ikea“ parduotuvę ir atsiimti už jas sumokėtą sumą. Norint susigrąžinti pinigus, prekės pirkimą įrodantis dokumentas (pirkimo-pardavimo kvitas) nebūtinas. Daugiau informacijos rasite www.IKEA.lt arba paskambinę nemokamu „Ikea“ telefonu +370 5 250 00 55.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius