Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Impuls“ apyvartos augimas 2013 m. pranoko lūkesčius

Sporto ir sveikatingumo klubų tinklo „Impuls“ apyvarta praėjusiais metais toliau augo ir pasiekė 30 mln. litų. Palyginti su 2012 metais bendrovės apyvarta išaugo 26 proc. Tokį veiklos rezultatą labiausiai lėmė pernai Kauno „Žalgirio“ arenoje atidarytas naujausias „Impuls“ klubas bei treniruotėms skirtų erdvių plėtra kituose sporto ir sveikatingumo klubuose.
Sportuojanti mergina
Sportuojanti mergina / Fotolia nuotr.

Pasak „Impuls“ vadovo Vidmanto Šiugždinio, per 2013 m. bendrovės investicijos į devynis jau veikiančius sporto ir sveikatingumo klubus visoje Lietuvoje viršijo milijoną litų. Buvo įrengtos naujos grupinių užsiėmimų salės, išplėstas treniruočių tinklelis, atnaujinta sporto įranga, įdiegti pažangūs techniniai ir informacinių technologijų sprendimai.

„Tokios kompleksinės investicijos ir lėmė, kad praėjusių metų klubų lankomumas ir apyvarta viršijo mūsų lūkesčius“, ‒ konstatuoja sporto ir sveikatingumo klubų tinklo „Impuls“ vadovas.

Šiemet planuojame pradėti ir plėsti veiklą Klaipėdoje, kur jau rugsėjį duris atvers naujas „Impuls“ klubas. Bendros investicijos į šį klubą sieks ne mažiau nei 15 mln. litų.

V.Šiugždinio teigimu, apyvartos augimą skatino ir inovatyvios sporto programos: „Praėjusiais metais pristatėme nemažai naujų ir pažangių treniruočių programų, tokių kaip funkcinės „X-fit“ treniruotės bei itin greit išpopuliarėjusios LES MILLS treniruotės. Be to, atnaujinome treniruočių tinklelį, sudarydami daugiau galimybių lankytojams sportuoti ryte ir dieną, nuolat mokome plaukti, padauginom grupinių dviračių, jėgos, TRX treniruočių.“

Koja kojon su technologine pažanga

Skatindami kuo daugiau Lietuvos gyventojų pradėti domėtis sveika gyvensena ir aktyviu gyvenimo būdu, „Impuls“ 2013 metų vasarą pristatė specialią programėlę išmaniesiems telefonams su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis. Šiuo metu ją turi atsisiuntę 8701 klientų, aktyviai naudojasi 47 proc. vartotojų.

Naudodamiesi programėle, lankytojai gali greitai ir lengvai įtraukti norimas treniruotes į savo asmeninį kalendorių telefone, mato pasikeitimus treniruočių tvarkaraštyje.

„Praėję metai buvo sėkmingi. Tikimės, kad ir 2014-ieji bus tokie pat džiuginantys. Šiemet planuojame pradėti ir plėsti veiklą Klaipėdoje, kur jau rugsėjį duris atvers naujas „Impuls“ klubas. Bendros investicijos į šį klubą sieks ne mažiau nei 15 mln. litų", ‒ teigia įmonės vadovas.

Pasak V.Šiugždinio, šios investicijos leis daugiau nei dešimtadaliu padidinti apyvartą, kuri, prognozuojama, 2014 m. siektų 34 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius