Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto žiniasklaidos asociacija stabdo Balsas.lt narystę dėl nustatytų Darbo kodekso pažeidimų

Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybai vis dar tęsiant tyrimą pagal Valstybinės mokesčių inspekcijos pateiktą informaciją dėl galimo apgaulingo apskaitos tvarkymo „Balsas.lt leidiniai“ grupės žiniasklaidos kanaluose, o Valstybinei darbo inspekcijai pranešus, kad keturiose iš penkių tikrintų bendrovės „Balsas.lt leidiniai“ valdomų žiniasklaidos priemonių nustatyta LR Darbo kodekso pažeidimų, Interneto žiniasklaidos asociacijos nariai vienbalsiai nutarė suspenduoti minėtos žiniasklaidos grupės portalo Balsas.lt narystę Interneto žiniasklaidos asociacijoje iki paaiškės galutinės Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos atliekamo tyrimų išvados.
Atlyginimas vokelyje
Atlyginimas vokelyje / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Jau anksčiau, keliems „Balsas.lt leidiniai“ grupės žiniasklaidos kanaluose („Ekonomika.lt“, „Valstiečių laikraštis“) dirbusiems žurnalistams viešai prabilus apie redakcijos darbuotojams galimai mokamus atlyginimus „vokeliuose“, minėti Interneto žiniasklaidos asociacijos nariai viešai pareiškė nepateisinantys tokios žiniasklaidos priemonių veiklos ir pasisakantys tik už sąžiningą ir skaidrią žiniasklaidos kanalų veiklą, taip užtikrinant ir sąžiningą konkurenciją interneto žiniasklaidos rinkoje.

Interneto žiniasklaidos asociacija susikūrė 2009 m. Ji vienija didžiausius naujienų portalus: Delfi.lt; Lrytas.lt; 15min.lt; Alfa.lt; Diena.lt, Bernardinai.lt  ir Lrt.lt.

Susijusiose naujienose skaitykite buvusių „Balsas.lt leidiniai“ grupės darbuotojų išpažintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius