Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Italų dizaino namai“ atidaro naują saloną Vilniaus centre

Kitą savaitę Vilniuje bus atidarytas naujas prabangių itališkų baldų salonas „Italų dizaino namai“, siūlysiantis pasaulyje žinomų Italijos gamintojų produkciją.
GERONOMIKA logo
GERONOMIKA logo
Temos: 1 Vilnius

Sostinės Konstitucijos prospekte duris atversiančiame erdviame salone bus pristatomi naujausi išskirtinių baldų bei interjero elementų sprendimai, veiks nedidelė itališko interjero leidinių biblioteka, teigiama pranešime spaudai.

Pasak saloną „Italų dizaino namai“ valdančios bendrovės „Spekas ir Ko“ vadovo Fulvio Cancelli, naujajame salone bus siekiama ne tik pristatyti naujausius žinomų Italijos dizainerių darbus, bet ir skleisti intelektualaus ir pažangaus interjero idėjas.

Per 550 kv. m. ploto užimančiame naujame salone veiks ir nedidelė biblioteka, kurioje bus kaupiami naujausi itališkų interjero žurnalų numeriai, katalogai ir albumai. Anot F. Cancelli, pasinaudoti biblioteka bus siūloma klientams, architektams, o taip pat ir studentams – būsimiems architektams ir interjero dizaineriams.

Anot jo, tokio pobūdžio šviečiamąjį darbą visame pasaulyje atlieka daugelis interjero salonų, nes kiekvienas parduodamas baldas turi pridedamąją vertę, kurią sukuria dizainerio idėja ir gamintojo meistriškumas.

„Italų dizaino namai“ priklauso Italijos baldų ir virtuvės profesionalios įrangos gamintojus atstovaujančiai UAB „Spekas ir Ko”. Bendrovė taip pat yra Klaipėdos baldų salono „Autentic“ partneris. Šiuo metu „Spekas ir Ko“ atstovauja prestižinius italų gamintojus „Poltrona Frau“, „Flexform“, „Snaidero“, „Flou“, „Valcucine“, „Cassina“, „Ultom“, „Misura Emme“, „Rimadesio“, „Porada“ , „Alessi“ bei kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius