-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalugoje laikinai nutraukiama „Peugeot“, „Citroen“ ir „Mitsubishi“ automobilių gamyba

„Peugeot“, „Citroen“ ir „Mitsubishi“ sustabdė automobilių gamybą „PSMA Rus“ fabrike Kalugoje. „Mitsubishi“ automobiliai, taip pat ir „Outlander“, vėl bus pradėti gaminti gegužės pabaigoje, o likusieji – liepos 10, praneša gazeta.ru.
„Mitsubishi Outlander“
„Mitsubishi Outlander“ / „Mitsubishi“ nuotr.

„Dėl sudėtingos situacijos Rusijos automobilių rinkoje ir krentančios jų paklausos, Kalugos automobilių gamykla nuo balandžio 27 dienos iki liepos 10 dienos negamins „Citroen C4” sedano ir „Peugeot 408”. Darbuotojai už tą laikotarpį algas taip pat gaus“, – sakė gamyklos spaudos tarnyba.

Situacija mažiausiai paveiks „Mitsubishi“ automobilių gamybą, kuri bus atnaujinta jau gegužės 12 dieną. Fabrike buvo gaminami „Mitsubishi Outlander“ ir „Mitsubishi Pajero Sport“ automobiliai.

Nuo kovo pradžios Kalugoje buvo gaminami „Mitsubishi Outlander“ 2016 metų surinkimo automobiliai. Rusijos rinkoje jie pasirodė jau balandį.

Apie tai, kad laikinai sustabdys gamybą, „PSMA Rus“ užsiminė dar kovą. Be to, mėnesio pabaigoje buvo nutraukti kontraktai su maždaug 100 darbuotojų.

„Gamybos pajėgumai mums gamybą, priklausomai nuo rinkos poreikio, leidžia padidinti bet kada. Kompanijos planuoja pradėti ir naujų modelių gamybą Kalugoje“, – pranešė bendrovės spaudos tarnyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius