Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune duris atvėrė 9-asis „Hesburger“ restoranas

Didžiausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „Hesburger“ praėjusią savaitę atidarė 9 – ąjį restoraną Kaune, Baršausko g. 66D. Tai 99 – asis restoranas Baltijos šalyse, bei 32 –asis Lietuvoje.
Hesburger restoranas
Hesburger restoranas / Hesburger nuotr.

„Džiaugiamės, kad restoranų skaičius Baltijos valstybėse sparčiai artėja prie šimto. Tai parodo, kaip „Hesburger“ vertina Baltijos šalių rinką bei, kad siekia čia plėtoti verslą. Jaučiame, kad tai yra strateginė rinka, kurioje svarbus kiekvienas miestas. Vertinant mūsų restoranų tinklo geografiją, Kaunas yra įsikūręs mums patogioje vietoje. Tai pat tai – gražus miestas, kupinas žalių zonų, turintis puikių vystymosi perspektyvų, todėl mes džiaugiamės galėdami 99 – ojo restorano duris atverti būtent čia“, – teigė „Hesburger“ plėtros direktorė Ieva Samela.

Naujajam restoranui Kaune įrengti buvo skirta daugiau kaip 3,45 mln. litų investicijų, jame įdarbinti 6 nauji darbuotojai. Dviejų aukštų restoranas parengtas aptarnauti 56 klientus, tiek pat yra ir sėdimų vietų.

2013 metais „Hesburger” toliau plėsis. Per praėjusius metus restoranų tinklas investavo daugiau kaip 34 milijonus litų visose 3 Baltijos šalyse, o tai yra 3 milijonais daugiau nei 2011 m. Per 2012 metus buvo atidaryta 12 restoranų ir sukurta daugiau kaip 150 darbo vietų.

Šiuo metu Vilniuje veikia 10 „Hesburger“ restoranų, Kaune – 9, Klaipėdoje – 4, Šiauliuose – 4, Panevėžyje – 2. Per 2012 metus kompanija atidarė 5 restoranus, investavo į juos daugiau kaip 20 milijonų litų.

Per šiuos metus Lietuvoje „Hesburger” planuoja atidaryti dar 3 restoranus bei įdarbinti mūsų šalyje 50 žmonių. Tuo tarpu kitose Baltijos šalyse duris atvers dar 4 restoranai, bei bus sukurta 60 papildomų darbo vietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius