Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje atidaryta nauja „Iki“ kepykla

Šią savaitę Klaipėdoje veiklą pradėjo regioninė prekybos tinklo „Iki“ kepykla, kuri Žemaitijos regiono „Iki“ parduotuvėms tieks per 160 rūšių šviežių duonos ir konditerijos gaminių. Į kepyklos įrengimą, kurioje įdarbinta 50 klaipėdiečių, prekybos tinklą valdanti UAB „Palink“ investavo 5,2 mln. litų. Iki šiol „Iki“ regioninės kepyklos veikė Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje.
Duonos namai
Duonos namai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 „Iki“

„Mūsų pagrindinis siekis –„Iki“ parduotuvėse pirkėjams visuomet siūlyti šviežią ir kokybišką maistą. Nauja regioninė kepykla Klaipėdoje padės tai dar geriau užtikrinti  – į parduotuves kepiniai keliaus tiesiai iš krosnies. Ši Klaipėdos kepykla taip pat  sudarys sąlygas plėsti asortimentą, atsižvelgiant į Žemaitijos regiono žmonių  lūkesčius“, – sako prekybos tinklo „Iki“ Viešųjų ryšių vadovas Andrius Petraitis. 

Iš Klaipėdos kepyklos į „Iki“ parduotuves visoje Žemaitijoje nuo šiol keliaus  daugiau nei 160 rūšių kepinių – duona, įvairūs tortai, pyragai, pyragaičiai,  sausainiai ir bandelės. Duonos ir konditerijos gaminiais naujoji kepykla aprūpins ne  tik Klaipėdos, bet ir viso Žemaitijos regiono parduotuves, įskaitant Kretingos, Palangos, Gargždų, Jurbarko, Raseinių, Kelmės, Tauragės, Šilutės, Priekulės, Skuodo,  Šventosios, Plungės, Rietavo, Telšių ir Mažeikių. 

UAB „Palink“, vykdydama tinklo plėtrą, šiemet atidarė 5 naujas parduotuves, „Iki“, „IKI Express“ ir „IKI Cento“ parduotuvių skaičių išplėsdama iki 240 parduotuvių visoje Lietuvoje ir išlaikydamas daugiausiai parduotuvių turinčio tinklo pozicijas.  Šiais metais taip pat buvo rekonstruotos 35 „Iki“ tinklo parduotuvės, iki metų planuojama atnaujinti dar tris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius