Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėdos nafta“ įvertinta Kalėdų žvaigžde kaip socialiai atsakingiausia Klaipėdos miesto bendrovė

Penktadienį Klaipėdos miesto savivaldybės meras Vytautas Grubliauskas įteikė Kalėdų žvaigždę AB „Klaipėdos nafta“ generaliniam direktoriui Rokui Masiuliui kaip simbolį, reiškiantį, jog bendrovė skiria ypatingą dėmesį miesto socialiniams projektams, visuomeninėms įstaigoms bei organizacijoms.
„Klaipėdos naftos“ vadovui Rokui Masiuliui Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas įteikė gerumo žvaigždę.
„Klaipėdos naftos“ vadovui Rokui Masiuliui Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas įteikė gerumo žvaigždę. / Klaipėdos naftos nuotr.

Klaipėdos miesto savivaldybė „Socialiai atsakingiausios įmonės 2013“ nominaciją  verslo struktūrai skiria pirmą kartą.

AB „Klaipėdos nafta“ jau daugelį metų teikia paramą įvairioms meno, kultūros,  visuomeninėms organizacijoms ir projektams, kadangi bendrovė sau kelią tikslą  plėtoti socialiai atsakingą verslą.

„Bendrovės ir jos darbuotojų vardu už šį apdovanojimą nuoširdžiai dėkoju Klaipėdos  miesto merui Vytautui Grubliauskui. Mums tai didžiulis įvertinimas, kuriuo  didžiuojamės ir kuris mus skatina toliau puoselėti laisva valia pasirinktą  ideologiją – pasidalinti tuo, ką sukuriame, su savo miesto bendruomene. Stengiamės prisidėti prie įvairių socialiai svarbių miestui projektų, renginių bei organizacijų  veiklos – norime visapusiškai skatinti Klaipėdos miesto bendruomenės aktyvumą“, - priėmęs apdovanojimą sakė Rokas Masiulis, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Bendrovė bendradarbiauja su Klaipėdos miesto meno ir kultūros įstaigomis,  biblioteka,  remia vaikų, senjorų ir neįgaliųjų organizacijas, miesto šventinius renginius, sporto, šokių kolektyvus ir kt.

„Šiais metais buvo priimtas sprendimas išskirti bendrovę „Klaipėdos nafta“ dėl jos tiesioginio darbo į miesto bei gyventojų gyvenimo kokybės užtikrinimą per socialinę prizmę. Už didžiulį indėlį į miesto socialinį, kultūrinį, visuomeninį gyvenimą, kaip  padėkos ženklą ir tuo pačiu, kaip vilties ženklą, kad gražus bendradarbiavimas tikrai tęsis ir ateityje, įteikiame šiandien simbolinę „Kalėdų žvaigždę“. Drąsiai galime sakyti, jog „Klaipėdos nafta“ yra labiausiai socialiai atsakinga bendrovė Klaipėdos mieste 2013 –aisiais“, - apdovanodamas „Klaipėdos naftą“ sakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Šįmet „Klaipėdos nafta“ skyrė arti 1 mln. Lt finansinės paramos beveik 30-čiai  paramos gavėjų.

Valstybei priklauso 72,32 proc.  „Klaipėdos naftos“ akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius