Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Langų gamintojai pravėrė duris į Irano rinką

Prienų rajone įsikūrusiai bendrovei „Doleta“ Iranas tapo jau 35-aja šalimi, į kurią įmonė eksportuoja čia gaminamus langus – įmonė bandomąją medinių langų, skirtų vienam Teherano daugiabučiui, partiją išsiuntė praėjusių metų pabaigoje, o dabar jau ruošia antrą, rašo „Lietuvos rytas“.
Rytinis Teherano eismas
Teheranas / Vytauto Juršėno nuotr.

„Reikia daug laiko, kantrybės, pinigų ir diplomatų pagalbos, jeigu nori įsitvirtinti Irane. Bet verta stengtis ir neatidėlioti, nes beveik po 40 metų trukusių griežtų sankcijų pasauliui atsiveria 80 mln. gyventojų turinčios šalies rinka“, – dienraščiui aiškino bendrovės valdybos pirmininkas Vytautas Silevičius.

Po poros metų darbo „Doletai“ Japonijoje pavyko gauti šioje šalyje išduodamą sertifikatą lietuviškiems langams ir durims – Japonijoje jau pardavinėjami ne tik gyvenamiesiems pastatams, bet ir viešbučiams bei vaikų darželiams skirti langai, kurie tiekiami ir Islandijoje statomam naujam viešbučių kompleksui, o neseniai „Doleta“ pasamdyta pakeisti vieno vokiečių gamintojo prieš vienuolika metų sumontuotus, tačiau jau spėjusius supūti populiaraus Kirgizijos sostinės Biškeko restorano langus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius