Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“: „Pasirengimo darbai tinklo atidarymui Alytuje užtruks“

Alytus kaskart pavadinamas prekybos centrų miestu. Jų plėtra Dzūkijos sostinė išties negalėtų skųstis – „Aibė“, „Iki“, „Maxima“, „Norfa“, „Rimi“, kurių turime ne po vieną, o kur dar ne maisto ar ne tik maisto prekių tinklai, jų centrai. Šį sąrašą Alytuje ketina papildyti „Lidl“.
Prekybos tinklas „Lidl“
Prekybos tinklas „Lidl“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Alytus Lidl

Kaip Alytausgidas.lt rašė, Alytaus miesto savivaldybės ir „Lidl“ sutartyje numatytas teritorijos šalia sklypo, esančio Jazminų g. 32, viešosios infrastruktūros plėtojimas – bus praplatintas privažiavimo kelias nuo turgaus pusės iš Jazminų g. į šios gatvės 32A žemės sklypą bei greta šio žemės sklypo esančius daugiabučius gyvenamuosius namus.

Buvo teigiama, kad „Lidl“  parduotuvė minėtoje vietoje pradės kilti 2012-ųjų pradžioje ir bus pastatyta iki 2013 m. Kas pajudėjo? Nebeliko senųjų, teritoriją saugojusių tvorų, tačiau naujų neatsirado – statybos darbai nevyksta. Ar mūsų mieste išties išdygs iš apsipirkimų Lenkijoje ir tolesnėse šalyse alytiškiams pažįstamas „Lidl“?

„Taip“, – atsako „Lidl“. Kaip mūsų portalą informavo bendrovės „Lidl“ atstovė Daina Balčiūnienė, Alytuje ketinama statyti maisto ir kasdienio vartojimo

prekių parduotuvę su maždaug 1 tūkst. 200 kv. metrų dydžio prekybos sale.

Pasak D. Balčiūnienės, Alytaus „Lidle“ nebus prekybos centrams neretai būdingų pramogų ir papildomų prekybos vietų.  „Lidl“ tvirtina, kad prekybos centro statybai Alytuje leidimas yra gautas, tačiau darbai dar nėra pradėti.

„Pasirengimo darbai tinklo atidarymui Alytuje ir visoje Lietuvoje užtruks dar bent kelerius metus“, – negreitą naujo prekybos centro atidarymą žada prekybininkai. „Lidl“ atstovų teigimu, prekybos centras Alytuje bus vienas iš kelių, kuriuos vienu metu planuojama statyti ir atidaryti skirtinguose Lietuvos miestuose.

Alytiškiams teks palaukti ir su „Lidl“ atidarymu planuotų infrastruktūros gerinimo darbų – naujos automobilių stovėjimo aikštelės prie Jazminų g. 32, 34 ir 36 namų, platesnio, o taip pat naujo pėsčiųjų tako, išvalyto, netoli Sveikatos tako esančio vandens telkinėlio, įrengtos žaliosios vejos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius