-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ prekybos centro Tauragėje personalas mokomas užsienyje

Šiemet daugybę prekybos centrų visoje Lietuvoje planuojantis atidaryti Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“ skelbia Tauragėje jau surinkęs dalį komandos. Ji šiuo metu stažuojasi užsienyje. Netrukus bus ieškoma kandidatų į pardavėjų pozicijas.
„Lidl“
„Lidl“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tauragė Lidl

Šiuo metu „Lidl“ personalo atranką vykdo Alytuje, Kaune, Kėdainiuose, Klaipėdoje, Kretingoje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Telšiuose, Šiauliuose ir Vilniuje.  

„Galime patvirtinti, kad „Lidl“ parduotuvės Tauragėje statybos vyksta pagal planą. Vis dėlto maloniai tikimės, kad suprasite mūsų nuostatą plačiau nekomentuoti klausimų, susijusių su įmonės plėtra bei investicijomis“, – paklausta, ar prekybos centro statybos Tauragės mieste jau baigiamos, „Tauragės kurjeriui“ sakė „Lidl Lietuva“ Rinkodaros ir Viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė.

A.Gaižauskienės teigimu, Tauragės „Lidl“ prekybos centrui jau atrinktas vadovaujantis personalas, kuris šiuo metu stažuojasi užsienyje – Anglijoje ir kitose Europos Sąjungos šalyse. Kvietimas kandidatuoti į pardavėjų pozicijas netrukus turėtų būti paskelbtas bendrovės „Lidl Lietuva“ interneto svetainėje lidl.lt.

Pirmąsias tinklo parduotuves Lietuvoje „Lidl“ planuoja atidaryti šiemet. Pasak A.Gaižauskienės, tam nuosekliai ruošiamasi. Kiek parduotuvių bus atidaryta ir ar tarp jų bus pastatytoji Tauragėje, šiuo metu neatskleidžiama.

„Pernai vasarą pastatytame logistikos centre kuriasi mūsų regioninė bendrovė, kuri ir užtikrins jo veiklą. Tuo pačiu formuojame prekių asortimentą, apmokome atrinktus parduotuvių darbuotojus ir ieškome naujų kolektyvo narių“, – sakė A.Gaižauskienė.

Pirkėjai tikisi, kad į Lietuvos rinką „Lidl“ įsiverš ne tik su nauja aptarnavimo koncepcija, bet ir su gerokai mažesnėmis kainomis. Keliaujantieji po Europos šalis nepaliauja komentuoti, kad, pavyzdžiui, Vokietijoje veikiančiuose „Lidl“ prekybos centruose maisto produktų kainos gerokai mažesnės nei šiuo metu Lietuvoje.

Apie kainas „Lidl“ atstovai kol kas mandagiai nutyli, tačiau deklaruoja, kad „Lidl“ plėtoja naujos kartos parduotuvių koncepciją. Esą tokia koncepcija plėtojama reaguojant į kintančius pirkėjų ir darbuotojų lūkesčius.

„Naujojo tipo parduotuvės išsiskiria ne tik šiuolaikiška architektūra, bet ir energijos išteklius taupančiomis technologijomis bei ergonomiškais sprendimais, dėl kurių personalas gali paprasčiau atlikti darbą, o klientai – maloniau apsipirkti. Naujos koncepcijos pagrindas – aiškiai suskirstyta prekybos salė, logiškas prekių išdėstymas ir tvarumo kriterijus renkantis statybų medžiagas bei technologijas. Labai džiaugiamės, kad daugelis Lietuvoje kylančių „Lidl“ parduotuvių statomos vadovaujantis būtent šia koncepcija. Esminis „Lidl“ siekis lieka nepakitęs – pirkėjams siūlysime įsigyti kokybiškų kasdienio vartojimo prekių palankiausiomis kainomis jaukioje aplinkoje“, – „Tauragės kurjeriui“ sakė „Lidl“ atstovė A.Gaižauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius