Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje ir Rusijoje veikiančios kiaulininkystės įmonių grupės „Idavang” kompanijos nuo šiol vadinsis vienodai

Kiaulininkystės įmonių grupė „Idavang”, veikianti Lietuvoje ir Rusijoje, vienodina savo dukterinių kompanijų vardus. Trys kiaulių auginimo įmonės Lietuvoje, įskaitant „Saerimner”, ir dvi įmonės Rusijoje pavadintos „Idavang“ vardu.
Kiaulės
Kiaulės / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Pokyčius paskatino įmonių grupės siekis būti atpažįstamai pagal vienodai aukštus veiklos standartus abiejose rinkose, kuriose veikia grupės kiaulininkystės fermos. Gilėjantis bendradarbiavimas tarp „Idavang” įmonių leis grupės darbuotojams naudotis sukauptomis tarptautinėmis žiniomis, nepaisant geografinių ribų.

Anot „Idavang“ grupės generalinio direktoriaus Clauso Baltserseno, grupė ir toliau dirbs vadovaudamasi savo į darbuotojus, aplinkosaugą ir gyvūnų gerovę orientuotu verslo modeliu. Tačiau nauja strategija taip pat sukurs naujus ir harmonizuos jau egzistuojančius, laiko patikrintus „Idavang” gamybos standartus.

„Kompanijos partnerių, kaimyninių bendruomenių, reguliuojančių institucijų bei kitų suinteresuotų šalių Lietuvoje ir Rusijoje lūkesčiai dėl aukštos produkcijos kokybės, atsakingos partnerystės, gyvūnų gerovės, atliekų tvarkymo, pagarbaus žmogiškųjų išteklių valdymo ir bendradarbiavimo su vietinėmis bendruomenėmis sutampa. Atnaujinta grupės strategija ir tarptautinis bendradarbiavimas bei patirties dalijimasis užtikrina, kad šių standartų ir Lietuvoje, ir Rusijoje bus laikomasi be išlygų”, - sakė K.Baltsersenas.

Šie pokyčiai nepalies atskirų „Idavang” grupės įmonių Lietuvoje ir Rusijoje valdymo. Saulius Leonavičius išliks Lietuvos įmonės generalinis direktorius, o Algirdas Valančius tęs savo darbą kaip Rusijos bendrovės generalinis direktorius.

Už „Idavang“ valdymą grupės mastu yra atsakinga komanda, kurią sudaro „Idavang“ grupės generalinis direktorius Clausas Baltsersenas, „Idavang“ įmonės Lietuvoje (buvusios „Saerimner”) generalinis direktorius Saulius Leonavičius, „Idavang“ įmonės Rusijoje (buvusios „Rurik Agro“) generalinis direktorius Algirdas Valančius bei „Idavang“ grupės finansų direktorius Michaelas Henriksenas.

Kartu su vieningo vardo įvedimu, „Idavang” grupės administracinė būstinė yra perkeliama iš Danijos į Lietuvą, Vilnių, taip užtikrinant dar efektyvesnius verslo procesus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius