Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos oro uostus teisiniais klausimais konsultuos „Tark Grunte Sutkiene“

Tris didžiausius šalies oro uostus valdančią bendrovę Lietuvos oro uostai teisiniais klausimais konsultuos advokatų kontora „Tark Grunte Sutkiene“.
Temidė
Temidė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Advokatų kontora ir Lietuvos oro uostai kovo 17 dieną pasirašė 138,4 tūkst. eurų vertės sutartį, nurodė įmonė pirkimo ataskaitoje. „Tark Grunte Sutkiene“ laimėjo abi konkurso dalis: paslaugų reguliaciniais klausimais ir korporatyviniais bei veiklos klausimais.

Lietuvos oro uostų komunikacijos projektų vadovė Agnė Mažeikytė BNS teigė, kad konkursas susijęs tiek su teisinėmis konsultacijomis dėl koncesijos projekto, tiek su kasdiene veikla ar kitais planuojamais projektais.

Lietuvos oro uostai šiemet ketina skelbti koncesininko, kuris plėtotų Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostus, konkursą. Pernai birželį Seimo patvirtintas koncesijos įstatymas numato, kad koncesija turėtų trukti iki 25 metų, po to turtą perimtų valstybė. Koncesininkė turi atitikti nacionalinio saugumo interesus.

Konkurso nugalėtojas pasirinktas pagal ekonominio naudingumo kriterijų. Konkurse taip pat dalyvavo advokatų kontoros „Bukauskas ir partneriai“ bei „Motieka ir Audzevičius“.

A.Mažeikytės teigimu, anksčiau Lietuvos oro uostai buvo pasirašę preliminarias sutartis su 6 advokatų kontoromis: „Glimstedt“, „Veto LT“, „Tark Grunte Sutkiene“, „Balčiūnas ir Grajauskas“, „iLAW“ bei „Kairevičius, Juzikis ir partneriai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius