Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos paštas savo skryrių atnaujinimui skyrė 600 tūkst. litų

Šiais metais Lietuvos paštas atnaujino šešis pašto skyrius – Vilniaus 1-ąjį ir 10-ąjį, Kauno 11-ąjį, Raseinių, Nidos ir Šilalės. Į šių pašto skyrių atnaujinimą Lietuvos paštas investavo apie 600 tūkst. litų.
Lietuvos paštas
Lietuvos paštas / Lietuvos pašto nuotr.

„Daugelio pašto skyrių būklė ne tik nebeatitinka šiuolaikinių standartų, bet ir dėl prastos būklės jie yra neefektyvūs. Siekiame, kad tiek mūsų klientams, tiek darbuotojams paštuose būtų patogu, šilta ir malonu, todėl nuolat atnaujiname senus paštus“, – teigė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Atnaujinamuose skyriuose sumontuojamos naujos šildymo bei vėdinimo sistemos, pakeičiami langai, šiuolaikiškai ir moderniai įrengiama klientų aptarnavimo salė, tarnybinės patalpos ir kt.

Pasak I.Dundulienės, atnaujinus senus pašto skyrius arba juos perkėlus į naujas patalpas, gerokai sumažėja sąskaitos už komunalines paslaugas – šildymą, elektrą ir pan. Tai leidžia bendrovei per metus sutaupyti ne vieną tūkstantį litų.

Pagal galimybes skyrius iš senų patalpų stengiamasi perkelti į gyventojams patogesnes ir lengviau pasiekiamas vietas – prekybos centrus. Po atnaujinimo į didžiuosius prekybos centrus šiemet buvo perkelti ir Vilniaus 10-asis bei Kauno 11-asis pašto skyriai.
Didžiuosiuose prekybos centruose veikiantys skyriai dirba ilgiau, todėl gyventojams daug patogiau pasinaudoti pašto teikiamomis paslaugomis.

Praėjusiais metais Lietuvos paštas atnaujino devynis skyrius: du  Vilniuje ir po vieną Kaune, Klaipėdoje, Ukmergėje, Palangoje, Varėnoje, Naujojoje Akmenėje ir Rokiškyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius