Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„McDonald's“ valgiaraštyje atsiras „McPlant“ – mėsainis be mėsos

Vis daugėjant žmonių, nevalgančių mėsos, didžiausias pasaulyje greitojo maisto restoranų tinklas „McDonald's“ rengiasi papildyti savo valgiaraštį nauju gaminiu, pavadintu „McPlant“ – mėsainiu, kurio sudėtyje nebus mėsos.
McDonald's
McDonald's / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tinklas, bendradarbiaudamas su bendrove „Beyond Meat“, kuri gamina veganiškus mėsos pakaitalus, kai kuriuose savo restoranuose jau išbandė prekybą tokiais „mėsainiais“.

Naujieji gaminiai bus gaminami išskirtinai „McDonald's“ tinklui. „McPlant“ prekyboje atsiras kai kuriose rinkose 2021 metais.

Restoranų tinklas dar nepatvirtino, ar atnaujins bendradarbiavimą su „Beyond Meat“, ir tenurodė, jog, kaip ir kitų gaminių gamybos atveju, kreipsis į trečiąsias šalis.

„McDonald's“ investuotojams pranešė, jog taip pat svarsto galimybę pasiūlyti augalines savo vištienos patiekalų ir pusryčių sumuštinų su kiaušiniu ir šonine alternatyvas.

Be to, tinklas nori daugiau dėmesio skirti vištienos gaminiams, kurių paklausa auga sparčiau, palyginti su jautienos gaminių rinka.

Kiek anksčiau „McDonald's“ Jungtinėse Valstijose pirkėjams buvo pasiūlęs aštrių vištienos kepsnelių, kurie sulaukė sėkmės, tad kitąmet tinklas šioje rinkoje pasiūlys naują sumuštinį su traškia vištiena.

Be to, tinklas sieks toliau didinti pardavimus internetu, kurie nuo koronaviruso pandemijos pradžios smarkiai padidėjo, ir išbandys naują elektroninę platformą bei naują lojalumo programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius