-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Megoje“ – didžiausia JYSK parduotuvė Baltijos šalyse

Spalio 21 dieną Kaune, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ (Islandijos pl. 32) atidaryta didžiausia ir moderniausia JYSK parduotuvė Baltijos šalyse.
JYSK parduotuvė
JYSK parduotuvės atidarymas / JYSK nuotr.

Spalio pabaigoje, antrame pagal dydį Lietuvos mieste, Kaune, atidaryta didžiausia JYSK parduotuvė Baltijos šalyse, kurios plotas – 2050 m².

Eglė Mačionienė, JYSK – Lietuvos regiono vadovė: „Aš labai džiaugiuosi, kad, nepaisant sudėtingos ekonominės situacijos, JYSK tęsia kompanijos plėtrą Lietuvoje. Tai bus jau 10 JYSK parduotuvė Lietuvoje, kurioje bus galima įsigyti daug įvairių prekių namams.

Lietuvoje, JYSK  bendrovėje šiuo metu dirba 159, sąžiningi, orientuoti į klientus bei atitinkantys aukštus klientų aptarnavimo standartus, darbuotojai.

JYSK yra viena greičiausiai besiplečiančių mažmeninės prekybos įmonių pasaulyje, turinti 1700 parduotuvių 34 valstybėse. JYSK yra didžiausias pūkinių antklodžių ir pagalvių prekybos tinklas, galintis pasiūlyti savo pirkėjams platų prekių asortimentą bei nemažai sutaupyti įsigyjant įvairias prekes – nuo baldų iki interjero aksesuarų, įskaitant čiužinius, patalynę, rankšluosčius, užuolaidas bei karnizus, lauko baldus ir kitas prekes, namų interjero reikmenis.

Labai dažnai klientai klausia, kaip reikia tarti mūsų pavadinimą. Nekils jokių nesusipratimų, jei tarsite tiesiog JYSK (ji–sk). Daniškai JYSK reiškia „Jutlandija“, tačiau šiuo žodžiu galima apibūdinti ne tik Danijos pusiasalį, bet ir tokias savybes kaip kuklumas, kruopštumas ir sąžiningumas. JYSK reiškia patikimumą, todėl įmonė vadovaujasi taisykle, kad susitarimų privaloma laikytis. JYSK kiekvieną dieną milijonams klientų įsipareigoja suteikti „kokybę už žemiausią kainą“. Apsilankykite www.jysk.lt!

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius