Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujieji „Wine Spectator“ favoritai – amerikiečiai

Artėjant dienai, kai bus paskelbtos amerikiečių žurnalo „Wine Spectator“ degustuotojų šiais metais surinktos įžvalgos apie geriausius vyno sąrašus turinčius restoranus, ryškėja viena iš šių metų vyno pasaulio tendencijų. Kitaip nei praėjusiais metais, vyno mėgėjai norėdami aplankyti geriausiai įvertintas vietas, daugiau laiko turės skirti viešnagei užatlantėje nei kituose žemynuose.
Vynas
Vynas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Vynas

Prie 68 restoranų, pelniusių aukščiausią žurnalo įvertinimą, prisijungė net šeši nauji restoranai. Šį kartą tarp vyno elito naujokų pateko vos vienas restoranas iš Europos – „Clos Maggiore“ Londone (Didžioji Britanija). Likę penki yra įsikūrę Jungtinėse Amerikos Valstijose: „La Toque“ Napoje, Kalifornijoje, „Nice Matin“ Niujorke, „Saison“ San Fransiske, „The Stonehouse“ Santa Barbaroje, Kalifornijoje ir „Studio“ Laguna Byče, Kalifornijoje.

Kasmečiai „Wine Spectator“ rengiami apdovanojimai vyno entuziastams niekada nebuvo vien tik paprasti apdovanojimai. Pakliūti į įtakingo žurnalo akiratį – daugelio restoranų tikslas.

 „Tai vienas iš didžiausių mano pasiekimų karjeroje“, – žurnalui „Wine Spectator“ sakė už vyno programą restorane „Nice Matin“ atsakingas Aviramas Turgemanas. „Restorano savininkas Simonas Orenas ir aš didžiuojamės, kad galime priimti šį apdovanojomą, nes metai iš metų dėjome begalę pastangų ir investicijų į vyno programą. Komanda  sujaudinta, kad gali matyti restorano pažangą bei toliau gilinti savo žinias.“

Aukščiausio įvertinimo apdovanojimas yra skiriamas restoranams, kurių vyno sąrašuose yra 1 500 ir daugiau skirtingų vynų.

Geriausių pasaulio vynų sąrašus „Wine Spectator“ sudarinėja nuo 1981 m.

Aukščiausio įvertinimo apdovanojimas yra skiriamas restoranams, kurių vyno sąrašuose yra 1 500 ir daugiau skirtingų vynų.  

Šešių degustuotojų „Wine Spectator“ komisija vertina bendrą restoranų vyno programos kokybę, turimus rūsius, aptarnavimą, aplinką ir virtuvę.

Visas 3 748 restoranų, reprezentuojančių 82 pasaulio valstybių vyno kultūrą, sąrašas, detali vyno tendencijų analizė ir išsamūs laimėtojų profiliai žurnale „Wine Spectator“ bus paskelbtas rugpjūčio 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius