-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena „Maximos“ pirkėjams: 20 proc. nuolaida pačių pasirinktoms prekėms

Prie „Ačiū“ paskyros prisijungę „Maximos“ lojalumo kortelių turėtojai iš beveik 2 tūkst. populiarių prekių galės susiformuoti savo individualų 10 mėgstamiausių prekių krepšelį. Pasirinktoms prekėms kiekvieno apsipirkimo metu iki šių metų pabaigos bus taikoma 20 proc. nuolaida, o kitais metais prekių krepšelį pirkėjai galės keisti kas mėnesį, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.
Prekybos centro „Maxima“ kasininkės pasiruošusios priimti eurus
Naujiena „Maximos“ pirkėjams: 20 proc. nuolaida pačių pasirinktoms prekėms / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prie lojalumo paskyros neprisijungę „Ačiū“ kortelių turėtojai taip pat galės už 10 prekių krepšelį iki metų pabaigos mokėti penktadaliu mažiau. Vieną iš šešių jau sudarytų prekių krepšelių bus galima pasirinkti „Maximos“ parduotuvėse – čia pirkėjai ras specialias programos skrajutes su prekių krepšeliais ir galės jas aktyvuoti parduotuvių kasose. Parduotuvėje ar „Ačiū“ paskyroje pasirinktas dešimties prekių krepšelis galios iki šių metų pabaigos.

„Maxima“ rinkodaros vadovė Kristina Mažeikytė sakė, kad lojalumo programą „Išsirink, ko reikia“ ketinama tęsti ir ateityje. Numatoma, kad ateinančiais metais pirkėjai savo pasirinktų prekių dešimtuką galės pasikeisti kas mėnesį, o 2 tūkst. produktų bus atnaujinami pagal sezoną ir populiarumą.

Du tūkstančiai prekių, iš kurių nuo šių metų spalio pirkėjai gali formuotis individualius krepšelius, buvo atrinktos pagal jų populiarumą tinklo parduotuvėse. Tai šviežio ir šaldyto maisto, kosmetikos, higienos, buities ar gyvūnams skirtos prekės.

Jeigu iki šių metų pabaigos pirkėjų pasirinktoms programos „Išsirink tai, ko reikia“ prekėms „Maximos“ parduotuvėse bus taikomos kitos akcijos, perkant jas bus pritaikyta didesnė nuolaida. Norint gauti nuolaidą pasirinktoms prekėms, nėra būtina pirkti viso dešimtiems prekių krepšelio, nuolaida bus taikoma perkant nors ir vieną prekę iš dešimties pasirinktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius