Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Norfa“ didina spaudimą tiekėjams – daugiau gamins pati

Siekdama įgyti didesnę derybinę galią ir turėti pigesnių produktų, „Norfos“ įmonių grupė didina investicijas į gamybą: įsigijo mėsos perdirbimo įmonę, savo pieninėje įdiegė fermentinio sūrio gamybos liniją, Kėdainiuose stato modernią kepyklą, rašo „Verslo žinios“.
„Norfa“
„Norfa“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Ant stalo guli sutartis dėl fermentinio sūrio linijos diegimo mūsų valdomoje pieno perdirbimo įmonėje Alytuje, kur per dieną perdirbama 100 t pieno.

Taip pat įsigijome mėsos perdirbimo įmonę – antrą mėnesį ji yra mūsų įmonės balanse“, – teigia „Norfos“ savininkas Dainius Dundulis.

Anot jo, gamybos pajėgumai turėtų padėti didinti derybines galias su kitais tiekėjais ir taip labiau sumažinti produktų kainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius