Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel“ per tris mėnesius gavo 106 mln. Lt pajamų

„TeliaSonera“ grupė trečiadienį skelbia 2014 m. pirmojo ketvirčio finansinius rezultatus. Pranešama, kad per tris mėnesius „Omnitel“ gavo 106 mln. Lt pajamų, rašoma bendrovės pranešime spaudai.  
„Omnitel“
„Omnitel“ / BFL nuotr.

„Omnitel“ 2014 metų pirmasis ketvirtis skaičiais:

•  Pajamos: 106 mln. Lt (2013 m. I ketv. 116 mln. Lt)
• EBITDA (pelno, neatskaičiavus palūkanų, pelno mokesčio, nusidėvėjimo ir amortizacijos) marža: 24 proc. (2013 m. I ketv. 27 proc.)
• Vartotojų skaičius 2014 m. kovo pabaigoje – 1 mln. 598 tūkst.

„2014-ųjų pradžia „Omnitel“ buvo didelių pokyčių metas. Pradėjo veikti mūsų naujoji organizacinė struktūra, į „Omnitel“ komandą įsiliejo daug naujų žmonių, atsinešusių naują požiūrį. Tikiu, kad permainas „Omnitel“ jau pradeda jausti ir mūsų klientai – kovą daugiau privačių klientų atėjo į „Omnitel“ nei išėjo. Dėsime visas pastangas, kad ši tendencija stiprėtų ir pateisintume savo klientų pasitikėjimą – sakė „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas. 

„Omnitel“  nuotr./Danas Strombergas
„Omnitel“ nuotr./Danas Strombergas

Pirmąjį 2014 metų ketvirtį „Omnitel“ toliau vystė tinklą, ypač daug dėmesio skirdama 4G, kad klientai kuo daugiau šalies vietų galėtų naudotis visomis ketvirtos kartos ryšio galimybėmis. „Omnitel“ investicijos 2014 m. pirmąjį ketvirtį net 2,5 karto viršijo investicijas pernai tuo pačiu metu.
 
„Tiek versle, tiek ir asmeniniame gyvenime vis labiau įsigali poreikis nuolat naudotis mobiliuoju duomenų perdavimu, todėl galimybė naudotis 4G  visuose mobiliuosiuose įrenginiuose, taip pat ir išmaniuosiuose telefonuose, kurią pristatėme metų pradžioje, suteikia mūsų klientams iš esmės naują potyrį“, – pridūrė Danas Strömbergas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius