Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Parodoje „Balttechnika“ kontaktai mezgami ne tik dalyvių stenduose

Inžinerinės pramonės parodoje „Balttechnika“ savo siekius susirasti naujų ryšių ir partnerių įmonės gali įgyvendinti ne tik stenduose, bet ir kartu vykstančiuose verslo renginiuose.
BaltTechnika 2014
BaltTechnika 2014 / Litexpo

VšĮ “Versli Lietuva” ir tarptautinis kontaktų mugių tinklas b2fair bei partneriai pirmąją parodos dieną suorganizavo verslo kontaktų mugę, skirtą Lietuvos inžinerinės pramonės įmonėms. Kaip teigė „Versli Lietuva“ Eksporto departamento vyr. projektų vadovas Andrius Bartminas, renginys buvo sėkmingas, jame dalyvavo 40 įmonių iš Lietuvos, Lenkijos, Prancūzijos, Suomijos. Įmonės aptarė bendradarbiavimo, partnerystės galimybes. Kaip teigia mugės organizatoriai, konkretūs tokių susitikimų rezultatai paaiškėja kur kas vėliau.

Paroda “Balttechnika 2014” vyks dar ir rytoj – gegužės 22 d. Paskutinę parodos dieną vyks Prancūzijos-Baltijos šalių gynybos pramonės konferencija, kurią pirmą kartą Lietuvoje organizuoja Krašto apsaugos ministerija ir Prancūzijos ambasada Vilniuje.  Pirmą kartą parodoje įrengtoje Mokslų ir inovacijų alėjoje „Robotikos mokykla“ ir LINPRA surengs konferenciją-diskusiją „Inžinerija mokykloje“, kurioje bus apžvelgiamos inžinerijos įtraukimo į mokymo procesą galimybės, vyks moksleivių inžinerinio projektavimo konkursas.

Lietuvos parodų ir kongresų centre “Litexpo” vykstanti paroda „Balttechnika“ šiemet surengta dvidešimt antrąjį kartą. Joje dalyvauja 130 įmonių iš 16 pasaulio šalių, vyksta konferencijos, seminarai, diskusijos, varžybos – iš viso per 40 renginių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius