Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paysera“ permainos: mokėjimai primins atsiskaitymus per bankus

Elektroninių mokėjimų sistema „Paysera“ lipa ant kulnų bankams – nuo antradienio jos klientai turi galimybę naudotis IBAN tipo sąskaitomis. Tai padarė mokėjimus per šią sistemą tokius pat įprastus kaip per bankus, rašoma įmonės pranešime spaudai.
E-parduotuvė
„Paysera“ permainos: mokėjimai primins atsiskaitymus per bankus
Temos: 1 Paysera

„Daugumai klientų buvo nepatogu, kad neturėjome IBAN formato sąskaitų: pervedant pinigus iš bankų tekdavo užpildyti kiek sudėtingesnę mokėjimo formą, mokant iš „Paysera“ sąskaitos pinigų gavėjas matydavo ne pinigų siuntėjo, o „EVP International“ sąskaitą. Dabar šių nepatogumų darant neskubius pervedimus ar gaunant pinigus neliko“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Kostas Noreika, mokėjimų sistemą „Paysera“ plėtojančios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius.

IBAN (angl. International bank account number) – tai privalomas tarptautinis banko sąskaitos numerio standartas, pagal kurį bankai įskaito pinigus į gavėjo sąskaitą. 2016 m. sausio 1 d. Lietuva prisijungė prie elektroninių mokėjimų eurais erdvės SEPA, kuriai priklausančiose šalyse vidaus ir tarptautiniai pervedimai atliekami per IBAN tipo sąskaitas naudojant vienodą mokėjimo nurodymo ir sąskaitos išrašų formatą.

Kiekvienam „Paysera“ klientui, iki galo pabaigus identifikacijos procesą, automatiškai suteikiama IBAN tipo sąskaita – papildomai daryti nieko nereikia. Atliekant neskubius pervedimus eurais SEPA šalyse, naudojamas IBAN sąskaitos numerio formatas, o skubiems pervedimams kaip ir anksčiau – „EVP International“ sąskaitos numeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius