Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot Citroen“: niekada nemelavome dėl taršos rezultatų

Automobilių gamintojų grupė „PSA Peugeot Citroen“ pareiškė, kad visada buvo sąžininga dėl dyzelinius variklius turinčių transporto priemonių emisijų rodiklių ir pažadėjo imtis naujų priemonių, kurios užtikrintų, kad jų produkcija išmestų dar mažiau teršalų.
PSA Peugeot -Citroen
PSA Peugeot -Citroen

Šis pareiškimas nuskambėjo „Peugeot Citroen“ konkurentui „Volkswagen“ kenčiant nuo neseniai įvykusio dyzelinių variklių taršos testų klastojimo skandalo, rašo naujienų svetainė bloomberg.com.

„Peugeot Citroen“ atstovai pažadėjo, kad bus publikuoti nepriklausomų ekspertų atlikti šių automobilių su dyzeliniais varikliais testų rezultatai.

Prancūzijos automobilių gamintoja, esanti antra pagal dydį Europoje, tikino, kad į savo dyzelinius variklius turinčius automobilius niekada nediegė programinės įrangos, kuri būtų aktyvuojama atliekant taršos testus.

„Peugeot“ yra smarkiai priklausoma nuo dyzeliu varomų automobilių sėkmės, ypač Europos rinkoje. Apie 60 proc. Europoje ir 42 proc. pasaulyje šių metų pirmąjį pusmetį parduotų bendrovės automobilių turėjo dyzelinius variklius.

Prancūzijos automobilių koncernas pirmadienį paskelbė, kad šių metų trečiąjį ketvirtį pajamos išaugo 3,2 proc. ir pasiekė 12,4 mlrd. eurų.

Norėdama padidinti pardavimų skaičių už Europos ribų „Peugeot“ bendradarbiauja su Kinijos automobilių gamintoju „Dongfeng Motor Corp.“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius