-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirkėjai grumiasi dėl „Žalgirio“ stadiono

Nekilnojamojo turto bendrovės „Hanner“ ir „MG Valda“ domisi parduodamu, bankrutavusiam Ūkio bankui priklausiusiu, šimtamilijoninės vertės „Žalgirio“ futbolo stadiono ir aplinkinių sklypų kompleksu, tačiau jos skundžiasi niekaip negaunančios detalios informacijos ir įžvelgia už to kyšančias Šiaulių banko interesų ausis.
V.Romanovas daug tikėjosi iš investicijų į „Žalgirio“ stadioną bei Vilniaus koncertų ir sporto rūmus, tačiau projektas įstrigo
„Žalgirio“ stadionas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Bendrovę „Hanner“ domina „Žalgirio“ stadiono teritorijos projektas, tačiau, mūsų nuomone, detalaus plano sprendiniai nėra racionalūs, o vykdomas pardavimo procesas atrodo palyginti keistai – niekaip nepavyksta gauti pardavimo memorandumo. Jo pateikimo terminai buvo atidėti kelis kartus, natūraliai kyla klausimų, ar procesas bus skaidrus ir racionalus“, – dienraščiui „Verslo žinios“ pareiškė bendrovės vadovas ir valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

„MG Valda“ direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė sakė, kad dvejonių kelia ir pats pardavimo procesas: „Bus įsigyjami ar sklypai, ar juos valdančios įmonės“, – piktinasi „MG Valdos“ atstovė.

Sklypų pardavėjai ir Šiaulių bankas kaltinimus atmeta ir teigia, kad patys plėtotojai juodina procesą, nes turi savų interesų.

Dienraščio žiniomis, potencialūs stadiono pirkėjai, tarp kurių minimas ir Panevėžio statybos trestas, kol kas negali pateikti galutinio pasiūlymo, nes turtą parduodanti investicinės bankininkystės įmonė „Summa Advisers“ kartu su nekilnojamojo turto bendrove „Newsec/Re&Solution“ potencialiems investuotojams niekaip nepateikia detalaus turto aprašymo – informacinio memorandumo, kuriame nurodytos visos turto detalės ir kainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius