Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Plius Travel“ į Turkiją skraidys dvigubai dažniau

Nuo balandžio poilsines keliones su prekės ženklu „Plius Travel“ vykdanti „FreshTravel“ dvigubina užsakomųjų skrydžių skaičių: nuo rugpjūčio 6 d. kelionių organizatorė vykdys du savaitinius skrydžius į Antaliją Turkijoje.
Kelionė į Antaliją
„Plius Travel“ į Turkiją skraidys dvigubai dažniau / Keliautojo Gedimino nuotr.

„Ryždamiesi žengti į išvykstamojo turizmo rinką, aiškiai suvokėme, jog poilsiautojams turime pasiūlyti daugiau nei vien žemas kainas. Jų dairosi norintys sutaupyti, todėl vykdome paprastą ir sąžiningumo principu paremtą kainodarą – jokių papildomų ar paslėptų mokesčių“, – sakė „Plius Travel“ kelionių organizatorės „Fresh Travel“ vadovas Gediminas Kerys.

Pasak jo, rinkoje dažnai pasitaiko atvejų, kai jau nusipirkę kelionę už jiems tinkamą kainą, turistai jos metu turi susimokėti ne vieną papildomą mokestį, pavyzdžiui, už pervežimą iš oro uostą į viešbutį, už lagaminų viršsvorį, aptarnavimo mokestį ir t.t. Tokiu būdu galutinė kelionės kaina ženkliai išauga, o klientas lieka nepatenkintas, nes išleido žymiai daugiau, nei planavo.  

Per balandžio–birželio mėnesius su kelionių organizatoriumi „Plius Travel“ į keliones išvyko daugiau nei 2,5 tūkst. poilsiautojų, pardavimai sudarė 3 mln. litų. Šie rezultatai pasiekti vykdant vieną skrydį į Turkiją per savaitę ir po pirmų penkių reisų atsisakius papildomų skrydžių į Kretą, Graikiją.

Nuo rugpjūčio 6 d. pridedamą antrą „Plius Travel“ reisą į Turkiją, Antaliją, iš Vilniaus tarptautinio oro uosto, kaip ir iki šiol, vykdys Turkijos užsakomųjų skrydžių kompanija „Corendon Airlines“, veikianti daugiau nei 10 metų ir turinti visas technines bei finansines galimybes užtikrinti reikiamą komfortą poilsiautojams iš Lietuvos. Jie galės rinktis 2, 6, 9, 10 ir 13 nakvynių keliones ir pradėti jas trečiadienį arba sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius