Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portalų grupė plius.lt atsinaujina

Puiki naujiena Plius.lt lankytojams.
Temos: 2 Turgus Plius.lt

Lapkričio 2 dieną Plius.lt grupės skelbimų portalai www.auto.plius.lt, www.domo.plius.lt bei www.plius.lt/ivairus atsinaujina.

„Atsižvelgę į Jūsų pageidavimus ir patarimus keičiame portalų dizainą ir papildome juos naujomis funkcijomis. Pirmiausia, siekdami, kad mūsų portaluose dar greičiau susirastumėte geriausiai Jūsų lūkesčius atitinkančius pasiūlymus, atnaujiname paieškos funkcionalumą.

Paieškos kriterijai nuo šiol Jums visuomet bus po ranka – greta jau atrinktų skelbimų. Norint susiaurinti ar praplėsti paieškos rezultatus tereiks čia pat žymėti pageidaujamus kriterijus, o rezultatai atsinaujins kaskart pasirinkus“,– rašome pranešime spaudai.

Atsiras ir tekstinė paieška, skirta ieškantiems tikslios frazės. Dėl unikalios sinonimus surandančios sistemos ji pateiks daug tikslesnius rezultatus nei kitos panašios tekstinės paieškos. Svetainė „atsimins“ ir paieškos bei peržiūrėtų skelbimų istoriją, todėl bus lengva sugrįžti į patikusius pasiūlymus. Turgusplius.lt esantys interneto parduotuvių skelbimai turės papildomą funkciją – paspaudus „Pirkti“ norimą prekę iš jų bus galima įsigyti iškart.

Lankytojų patogumui nuo spalio 26 d. jau bus galima pasirinkti ir išbandyti naująją portalo versiją. Atsinaujinę portalai pagrindiniais taps lapkričio 2 d., tačiau kurį laiką – kol lankytojai įpras prie pasikeitimų – bus prieinamos ir senosios jų versijos.

APIE BŪSIMUS PASIKEITIMUS DAUGIAU SUŽINOSITE ČIA: www.plius.lt/atsinaujino/

Plius.lt komanda kviečia apsilankyti atsinaujinusiuose skelbimų portaluose ir juos išbandyti!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius