-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SBA atstovaus Lietuvai prestižiniame konkurse

Europos Verslo apdovanojimų programa, remiama HSBC banko (www.businessawardseurope.com) pranešė, kad koncernas SBA, kartu su dar devyniomis Lietuvos bendrovėmis, atstovaus mūsų šaliai prestižinėje 2011 metų apdovanojimų programoje.
eba
eba

SBA, kovoje įveikusios daugumą varžovų, lauks kitas rimtas iššūkis kelyje į pagrindinį apdovanojimą „Ruban d’Honneur“ (Garbės juostą). Tai –  dar vienas atrankos ciklas, kuris galėtų atverti duris į finalą. Garbingų Senojo žemyno verslo apdovanojimų laureatai paaiškės lapkričio 22-ąją Barselonoje.

Europos Verslo apdovanojimai, teikiami jau daugelį metų, yra padėję išryškinti ne vieną dabar tarptautiniu mastu žinomą bendrovę, sugebėjusią pademonstruoti tris esmines vertybes, kuriomis paremta šių apdovanojimų filosofija. Tarptautinė  vertinimo komisija ir šiais metais rinkosi iš Lietuvos įmonių, pasižyminčių inovatyvumu, verslo  skaidrumu ir dėmesiu ekologijai.

„Mums didelė garbė atstovauti Lietuvai viename iš prestižiškiausių Europos verslo konkursų. Koncernas SBA nuolat investuoja ne tik į ilgalaikę įmonių vertę, bet ir į tvarius santykius su darbuotojais bei partneriais. Per daugiau nei dvidešimt metų SBA sparčiai augo, kūrė savitą, unikalią verslo filosofiją ir kultūrą. Džiaugiamės, kad esame įvertinti tarptautiniu mąstu“, - sakė koncerno Strateginio marketingo direktorius Nerijus Kalinauskas.

Europos Verslo apdovanojimų misija ir tikslas –  atkreipti tarptautinės visuomenės dėmesį į kompanijas, kurios yra pasiekusios aukštumų diegdamos naujoves, sėkmingai plėtodamos verslą ir tuo pačiu savo veiklą plėtoja atsakingai, teigiamai veikdamos socialinę aplinką. 2010 metų apdovanojimams paraiškas pateikė šimtas bendrovių iš visos Europos. Bendra pareiškėjų apyvarta yra 766 milijardai eurų (6 proc. visos ES bendrojo vidaus produkto). Šiose kompanijose išviso dirba daugiau žmonių, nei šiuo metų Lietuvoje yra gyventojų – 3,5 milijono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius