-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEB bankas plečia visą parą veikiančių savitarnos zonų tinklą

SEB bankas toliau plečia visą parą veikiančių klientų savitarnos zonų, kuriose įrengti grynuosius pinigus išmokantys ir priimantys bankomatai, tinklą visoje Lietuvoje. Be penkiolikos jau veikusių savitarnos zonų, įrengtos dar keturios savitarnos zonos SEB banko skyriuose Rokiškyje, Šilutėje, Kauno Šilainių ir Vilniaus Naugarduko skyriuose.
seb bankas
seb bankas / BFL nuotr.

„Pastebime, kad vis daugiau mūsų klientų savarankiškai naudojasi banko paslaugomis – internetu ir bankomatais – jiems patogiu laiku. Todėl didiname savitarnos zonų, kuriose banko paslaugomis galima patogiai naudotis bet kuriuo paros metu, tinklą“, – sako SEB banko prezidento pavaduotojas, Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

Šiuo metu SEB banko savitarnos zonose atliekama 55 kartus daugiau grynųjų pinigų operacijų negu banko padaliniuose. Palyginti su 2013 metų pirmu ketvirčiu, savitarnos zonose grynųjų pinigų įmokėjimo operacijų  padaugėjo penktadaliu.

Pastebime, kad vis daugiau mūsų klientų savarankiškai naudojasi banko paslaugomis – internetu ir bankomatais – jiems patogiu laiku.

Taip pat vis daugiau klientų kasdienes pinigų pervedimo operacijas atlieka naudodamiesi interneto banku – per pirmą šių metų ketvirtį, palyginti su 2013 metų tuo pačiu laikotarpiu, bendras interneto banko operacijų skaičius padidėjo 5,5 procento.

Savitarnos zonose galima į pasirinktą savo sąskaitą SEB banke pervesti grynaisiais pinigais turimas lėšas, pasiimti norimą grynųjų pinigų sumą, pasitikrinti sąskaitos likutį, aktyvinti naują mokėjimo kortelę ar pasikeisti jos PIN kodą.

Tose savitarnos zonose, kur įrengti elektroninės bankininkystės terminalai, klientai gali čia pat pervesti pinigus, sumokėti komunalinius mokesčius.

Kilus klausimų dėl naudojimosi savitarnos paslaugomis, naudojantis savitarnos zonose įrengtais telefonais arba skambinant į SEB banką telefonu 1528 galima konsultuotis su banko specialistais, o konsultacijų skyriaus darbo valandomis – su jo administratoriumi. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius