-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Senukai“ Šiauliuose investuoja 12 mln. litų, sukurs 100 naujų darbo vietų

Didžiausias statybos, remonto ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse „Senukai“ kitų metų pavasarį duris atvers rekonstruotame Šiaulių prekybos centre „Bruklinas“. Investicijos į prekybos centro atidarymą sieks 12 mln. litų, jame bus sukurta per 100 naujų darbo vietų.
Senukai
Senukai / Dainiaus Labučio/dienraščio L.T. nuotr.

„Šiauliai yra ketvirtas pagal dydį miestas ir vienas iš didmiesčių, kuriame „Senukų“ prekybos centro nebuvo, todėl, pageidaujant mūsų lojaliems pirkėjams ir matydami realią plėtros galimybę regione, drąsiai žengiame į šį miestą“, – sako „Senukų“ tinklo atstovė Laima Petraitytė.

Jos teigimu, pagal užimamą prekybos plotą ir prekių asortimentą tai bus didžiausias statybos, apdailos ir buitinių prekių centras Šiaulių mieste.

„Kiekvieno prekybos centro valdytojo užduotis yra sukurti traukos centrą. Prognozuojame, kad „Senukų“ atidarymas lankytojų srautą „Brukline“ išaugins apie 50 proc. ir jis taps vienu lyderiaujančių prekybos centrų Šiauliuose“, – sako A. Dankienė.

„Senukai“ prekybos centre „Bruklinas“ įsikurs 10 tūkst. kv. m plote, dar 2,5 tūkst. kv. m užims statybinių medžiagų ir 500 kv. m dydžio augalų prekybos aikštelės po atviru dangumi.

Šių metų rugpjūtį rekonstruojamame PC „Bruklinas“ taip pat bus atidarytas 888 kv. m buitinės elektrotechnikos ir kompiuterinės įrangos parduotuvė „Elektromarkt“.

Po rekonstrukcijos apie trečdalį PC „Bruklinas“ prekybinio ploto užims „Senukai“, likusioje prekybos centro dalyje (apie 24 tūkst. kv. m.) išliks šiuo metu sėkmingiausiai prekybos centre dirbančios išparduotuvės „Puma“, „Audimas“, „Batų išparduotuvė“ „Solo“, „Tavo žaisliukas“, didžiausia Šiauliuose „Norfa XXL“ parduotuvė ir kiti prekybos taškai. Sporto, laisvalaikio ir buitinėmis prekėmis prekiausiančiame prekybos centre „Bruklinas“ veiks restoranai „Brodvėjus“ ir „Hesburger“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius