-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šešėlinė Vyriausybė nepritaria siūlymui sujungti agentūras „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Šešėlinė Vyriausybė neigiamai vertina Seimo narės Birutės Vėsaitės inicijuotą ir Seimo Ekonomikos komiteto priimtą sprendimą, siūlyti Vyriausybei sujungti prie Ūkio ministerijos veikiančias agentūras „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“.
Akcijos akimirka
Akcijos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Neabejojame, kad šis siūlymas sujungti dvi Lietuvai labai svarbias ir puikiai veikiančias agentūras yra ciniškas siekis šio proceso metu atleisti agentūros „Investuok Lietuvoje“ direktorę Mildą Dargužaitę“, – kreipimesi į Vyriausybę teigia Šešėlinės Vyriausybės Ministras Pirmininkas, Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius.

„Investuok Lietuvoje“ yra viena sėkmingiausiai dirbančių investicijų pritraukimo agentūrų regione ir tai puikiai įrodo naujausi duomenys. Lietuva pirmauja regione pagal tiesioginių užsienio investicijų sukuriamų darbo vietų skaičių, be to pagal investicijas į paslaugų centrus pastaraisiais metais Lietuva pakilo į antrąją vietą Centrinėje ir Rytų Europoje. Visi šie pasiekimai, bei Lietuvos šuolis „Doing Bussines“ reitinge, yra ypač svarbūs Lietuvos ekonomikos augimui ir darbo vietų kūrimui.

„Taip pat pabrėžiame, kad šis eilinis bandymas sunaikinti agentūrą „Investuok Lietuvoje“ yra tąsa pavasarį pradėto proceso, kuriuo siekiama pakeisti užsienyje mokslus ir karjerą pradėjusius agentūrų „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“ vadovus savais žmonėmis. Toks aukštus rezultatus demonstruojančios įstaigos vadovės atleidimas neabejotinai sukels didelį visuomenės, o ypač – verslo bendruomenės ir investuotojų nepasitikėjimą, – teigiama kreipimesi. – Kviečiame Vyriausybę nepritarti Seimo Ekonomikos komiteto siūlymui sujungti agentūras „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius