Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sibire numatoma milžiniška „McDonald's“ restoranų plėtra

Pasaulinis greitojo maisto tinklas „McDonald's“ baigė susitarimą dėl franšizės sutarties su Sibiro Kemerovo mieste esančia įmone „Inrusinvest“. Pagal šią 3 mlrd. rublių vertės sutartį Sibiro miestuose sparčiai išsiplės „McDonald's“ restoranų tinklas, leidiniui „Kommersant“ teigė „Inrusinvest“ generalinis direktorius Jevgenijus Zeninas.
Maskvoje uždarytas „McDonald's“ restoranas
Maskvoje uždarytas „McDonald's“ restoranas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rusija McDonald's

J.Zenino teigimu, amerikietiško greitojo maisto restoranai atvers duris Kemerovo, Novosibirsko ir Tomsko srityse bei Altajaus krašte. Bendrovė plėtrą Sibire planuoja pradėti jau rugsėjį.

Per 25 metus Rusijoje iš viso buvo atidaryta 517 „McDonald's“ restoranų.

„Inrusinvest“ planai ateinantiems metams – gerokai ambicingesni. Norima atidaryti tris „McDonald's“ restoranus Novosibirske, du Barnaule ir kitose mažesniuose Sibiro miestuose. Iš viso 2016 m. bus atidaryta 20 pagal franšizės sutartis veiksiančių restoranų.

Per 25 metus Rusijoje iš viso buvo atidaryta 517 „McDonald's“ restoranų, tačiau pagal franšizės sutartį šiuo metu veikia tik du restoranai.

Spėjama, kad „McDonald's“ vykdyti plėtrą remiantis franšizės sutartimis nusprendė po to, kai iškilo problemos su Rusijos teisėsaugos organais. Po Vakarų sankcijų Kremliui įvedimo atliktuose „McDonald's“ restoranų patikrinimuose buvo uždaryti keturi restoranai Maskvoje ir trys kituose Rusijos regionuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius