-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skirtingi kalėdinių dovanų pirkimo būdai – kurį renkiesi Tu?

Prisimenu praėjusių metų kalėdinių dovanų pirkimą...
Dovanas patogu pirkti internetu
Dovanas patogu pirkti internetu / Laisvalaikodovanos.lt nuotr.

Kai savaitgalį norėjosi ramiai pabūti su šeima, turėjau keliauti į prekybos centrą pirkti kalėdinių dovanų... Tai buvo košmaras! Slidus kelias, automobilių kamštis, nepatenkinti vairuotojai. Ir visą tą laiką, kol stovėjau įstrigusi kelyje be galimybės apsisukti ir sugrįžti atgal, troškau vieno – kad tik tame prekybos centre supirkčiau visas dovanas. Apsukusi kelis ratus prekybos centro aikštelėje, pagaliau randu laisvą vietą. Bandau pakelti sau nuotaiką – didysis kalėdinių dovanų shoppingas prasideda!

Laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Grūstys prekybos centre
Laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Grūstys prekybos centre

Pradedu šturmuoti parduotuves, tačiau po trijų valandų prarandu viltį. Grūstis parduotuvėse, suirzę pirkėjai, eilės prie kasų ir pro sukąstus dantis bandanti šypsotis pardavėja sugadino mano kalėdinę nuotaiką. Kilo isteriškas noras rėkti: „Duokite man kelią, aš čia nenoriu praleisti viso savo gyvenimo“! Susidarė įspūdis, kad esu įkalinta prekybos centre, vis sukuosi užburtame parduotuvių rate, tačiau nerandu dovanų, kurias norėčiau įteikti artimiesiems ir draugams. Mano tikėjimas, kad visiems dovanas nupirksiu per vieną tokį košmarišką dieną sprogo kaip muilo burbulas. Man teko dar tris kartus išgyventi tą patį, kol supirkau visas dovanas...

Tačiau šiais metais pagalvojus apie kalėdines dovanas, man per kūną jau nenubėga šiurpuliukai. Kodėl? Nes pasinaudosiu savo draugės Linos patarimu – visas dovanas šiemet pirksiu internetinėje parduotuvėje www.laisvalaikiodovanos.lt. Ten nėra kamščių, eilių, piktų pardavėjų ir viskuo nepatenkintų pirkėjų. O svarbiausia – ten per kelias minutes visiems išrinksiu dovanas, kurios išpildys svajones!

Logotipas/LaisvalaikioDovanos.lt
.lt
Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius