Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugriuvusi „Maxima“ parduotuvė įtakos draudimo rinkai nepadarė

Praėjusių metų lapkričio pabaigoje Rygoje sugriuvęs prekybos centras „Maxima“ supurtė nekilnojamojo turto ir mažmeninės prekybos sektorius, tačiau, priešingai nei buvo tikėtasi, nepadarė įtakos draudimo rinkai.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rygoje tebevyksta nelaimės aplinkybių tyrimas, todėl šį rudenį „Ergo“ draudimo bendrovė Latvijoje jau tikisi gauti oficialias ekspertų išvadas apie sugriuvusį „Maxima“ prekybos centrą ir priimti sprendimą, ar tai buvo draudiminis įvykis, rašo portalas eversus.lt

„Numatyta, kad išvados bus paskelbtos šių metų rudenį. Mūsų bendrovė yra suformavusi rezervus ir yra pasirengusi gretais įvykdyti visus savo sutartinius įsipreigojimus. Belieka sulaukti oficialių ekspertų išvadų“, – teigė „Ergo Insurance“ Korporatyvinės komunikacijos direktorė Baltijos šalyse Lina Jakučionienė.

Anot jos, rezervai yra suformuoti vadovaujantis draudimo sutartyje numatyta draudimo apsaugos apimtimi, o bendra atlygintina suma gali siekti kelis milijonus eurų.

Iškart po pernai įvykusios tragedijos draudikai prognozavo, kad mažmeninei prekybai gali kilti draudimo kaina, tačiau kol kas šios prognozės nepasitvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius