Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susikurti biuro interjerą galite e.parduotuvėje

E.prekyba per pastarąjį dešimtmetį išaugo milžiniškais mastais. 2014 m. pardavimai elektroninėje erdvėje jau siekia 1,471 bilijonų JAV dolerių. Analitinio statistikos portalo Statista.com prognozėmis, 2018 m. šie rodikliai perkops net 2 bilijonų sumą per metus. Atsižvelgdamos į šiuos rinkos pokyčius, Lietuvos kompanijos savo produkciją taip pat perkelia ir į elektroninę erdvę. Įmonių grupės „Narbutas“ atstovų pastebėjimu, vis daugiau fizinių ir juridinių asmenų Lietuvoje yra linkę įsigyti biuro baldus ir aksesuarus „on line“.
Biuro spinta / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.
Baldų sistema "Light" / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.

Sparčiai didėjančius e.prekybos rodiklius lemia besikeičiantys baldų pirkimo įpročiai: „Vartotojai tampa imlesni pažangioms technologijoms, informacijos apie norimus įsigyti produktus ieško nuotoliniu būdu, – teigia įmonių grupės „Narbutas“ pardavimų Lietuvoje vadovė Ingrida Paužienė.“

Pastebima, jog biuro baldus elektroninėje erdvėje dažniau renkasi smulkieji verslai, jaunos įmonės, kurių darbuotojai yra linkę apsipirkinėti tiesiogiai internetu.

Biuro spinta / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.

Baldų sistema „Light“ / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.

Viskas viename

Atstovės pastebėjimu, www.e-narbutas.lt svetainėje galima rasti didžiąją dalį bendrovės gaminamos produkcijos – darbo stalus, kėdes, spintas, posėdžių ir priimamojo baldus, platų minkštasuolių spektrą bei įvairius biuro aksesuarus.

„Jeigu e.parduotuvėje klientas, negali priimti galutinio sprendimo, jis turi galimybę apžiūrėti produktus įmonės salonų ekspozicijose ir taip įsitikinti, ar daiktas jam tinkamas. Juk baldas – prekė, kurią renkamės ne kasdien“, – atkreipia dėmesį I.Paužienė.

Šiuo metu įmonių grupė „Narbutas“ yra vieninteliai Lietuvos biuro baldų gamintojai, plėtojantys e.prekybą.

„Nova A“ katalogas / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.

Baldų sistema „Nova U“ / Įmonių grupės „Narbutas“ nuotr.

Renkasi ne tik klasikinius sprendimus

Baldų gamintojai pastebi, kad šiuolaikiniai pirkėjai internetu dažniau užsisako baldus, reikalingus patogiai darbo vietai biure sukurti, t.y. stalus su spintelėmis, ergonomiškas kėdės, akustines pertvaras, izoliuojančias garsą.

Šiuolaikiniai pirkėjai internetu dažniau užsisako baldus, reikalingus patogiai darbo vietai biure sukurti, t.y. stalus su spintelėmis, ergonomiškas kėdės, akustines pertvaras, izoliuojančias garsą

Didelio dėmesio susilaukia reguliuojamo aukščio stalai, kuriuos galima pritaikyti tiek mažose, tiek didesnėse patalpose, sukuriant praktišką ir estetiškai atrodančią darbo vietą.

„Klientai yra linkę drąsiau eksperimentuoti, renkasi ne tik populiarius klasikinio tipo sprendimus, bet ir išskirtinio dizaino baldus“, – pastebi įmonių grupės „Narbutas“ atstovė.

Garantija – net iki 5 metų

I.Paužienės teigimu, internetu įsigyti baldai įprastai yra pristatomi per 7–14 darbo dienų, priklausomai nuo gamybos terminų.

Išskirtiniu atveju – kuomet nesandėliuojamos biuro kėdės yra vežamos tiesiogiai iš Italijos gamintojų – pristatymas gali trukti iki 28 darbo dienų.

Priklausomai nuo apsipirkimo sumos, suteikiamos mokamos arba nemokamos baldų surinkimo ir pristatymo paslaugos. Tačiau klientams visuomet paliekama galimybė baldus susirinkti patiems.

Gaminių kokybę užtikrina taikomas garantinis laikotarpis: kėdėms suteikiama 3-ejų, o stalams – net 5-erių metų garantija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius