-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės šilumos tinkluose – nauji veidai

Tauragės šilumos tinkluose siaučia pertvarkos vėjai. Nors nuolat deklaruojama būtinybė taupyti ir kiek įmanoma mažinti išlaidas, nuo liepos 15 dienos įmonėje įdarbinti nauji žmonės.
Radiatorius
Radiatorius

Įmonės valdybos pirmininkas ir laikinasis direktorius Rimantas Šerkšnas apie tai kalba nenoriai – pasak jo, žmonių bus priimta tiek, kiek reikės. Be to, redakciją pasiekė informacija, kad R.Šerkšnas atsistatydino iš nuolatinių savo pareigų Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykloje.

Priimami nauji žmonės

Redakcijos žiniomis, nuo liepos vidurio Tauragės šilumos tinkluose pradėjo dirbti dvi moterys – Aušrinė Steputienė ir Rūta Stasytienė. Netrukus įdarbinti planuojama ir trečią – Agnę Gendrolienę. A.Steputienė tapo Tauragės šilumos tinklų Finansų ir administravimo tarnybos vadove, R.Stasytienė – personalo specialiste, A.Gendrolienei ruošiama biokuro inžinierės vieta. Lenteles su pavardėmis ant jų kabinetų durų direktorius pakabino pats.

Paprašytas informuoti apie naujus darbuotojus, laikinasis įmonės direktorius Rimantas Šerkšnas buvo itin nekalbus: „Kitas klausimas“, – toks buvo jo atsakymas, žurnalistei pateikus pirmąjį klausimą.

Paklaustas, kokiu pagrindu naujos darbuotojos priimtos, ar nereikėjo skelbti konkursų, direktorius atsakė: „Priimtos jos tvarkingai, taip, kaip turi būti. O kiek konkursų Karbauskis (buvęs bendrovės vadovas Vaclovas Karbauskis – red.) skelbė, kol buvo direktorius?“

Pasak R.Šerkšno, darbuotojų Tauragės šilumos tinkluose bus priimta tiek ir tokių, kiek numatyta pagal naują įmonės struktūrą. Į klausimą, kada seniesiems darbuotojams bus pradėti teikti atleidimo lapeliai, jis atrėžė: „Jūs už mane geriau žinot, juk jūs straipsnius rašot.“

Pasak jo, apie visas permainas įmonėje bus pranešta, kai ateis laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius