-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele2“ partneriai iš bendrovės reikalauja daugiau nei 10 mln. litų

Trys bendrovės, dar neseniai buvusios pagrindinės bendrovės „Tele2“ partnerės, reiškia pretenzijas, kad „Tele2“ perima salonus, vienašališkai mažina komisinius, o tai paralyžiuoja jų veiklą, ir operatorei teikia milijoninius ieškinius, antradienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.
„Tele2“
„Tele2“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Per visą komercinio atstovavimo laikotarpį dėl nesąžiningų „Tele2“ veiksmų „Stateta“ prarado daugiau nei du trečdalius šios veiklos pajamų. Auditoriai suskaičiavo, kad vien iš neteisėtai perimtų 3 prekybos vietų Vilniuje, kurias kūrė, į jas investavo ir išlaikė bendrovė „Stateta“, „Tele2“ gavo daugiau kaip 20 mln. litų pajamų. Seniau „Statetos“ valdomas „Tele2“ salonų tinklas turėjo 21 prekybos vietą, dabar iš jų liko 12“, – skaičiuoja „Statetos“, kuri „Tele2“ atstovauja daugiau nei 10 metų, direktorius Karolis Stasiukynas.

Bendrovė jau yra pateikusi 1,1 mln. litų pretenziją, tačiau ieškinys gali dar išaugti. Kita ilgametė „Tele2“ partnerė – bendrovė „Mobilios visatos telekomunikacijos“ teismui yra pateikusi apie 6,5 mln. litų ieškinį. Maždaug 3 mln. litų vertės pretenzijos „Tele2“ sulaukė ir iš bendrovės „Mobilaus ryšio telefonai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius