Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tokyo China“ – nauja „Tokyo“ restoranų tinklo koncepcija

Vilniuje atidarytas naujas Azijos patiekalų restoranas „Tokyo China“. Semiantis patirties iš „Tokyo“ restoranų tinklo, kuris jau žinomas savo kokybiškais patiekalais ir jaukia atmosfera, buvo išplėsta koncepcija, prie jau pamėgtos japonų virtuvės asortimento pasiūlant kitų Rytų šalių virtuvės patiekalų, sukuriant erdvesnes ir intymesnes patalpas verslo susitikimams, jaukioms vakarienėms ar šeimos šventėms.
Pavadinimas
Pavadinimas

Didžiausią Baltijos šalyse restoranų ir kavinių tinklą valdančiai bendrovei „Čili Holdings“ priklausantis restoranas įsikūrė pačiame sostinės centre, A. Vienuolio gatvėje. Naujasis „Tokyo China“ restoranas siūlo platesnį patiekalų asortimentą – ne tik pamėgtus bei naujus japonų ir tailandiečių patiekalus, bet ir specialiai šiam restoranui sukurtą kiniškų patiekalų meniu.

„Tokyo China“ restorane dirba patyrę Rytų virtuvės meistrai, savo patirtį kaupę ir kuriamų patiekalų kokybe žinomi iš „Tokyo“ restoranų tinklo, o naują restorano meniu sukurti padėjo daugkartinė virėjų konkursų nugalėtoja, prieš kelis mėnesius su sidabro medaliu iš Pasaulio virėjų taurės grįžusi Liucija Makovska. Ji žada restorane ne vieną naujieną: originalia technologija ruošiamus sušius, į ryžių popierių įsuktus makius, Azijos virtuvėje itin populiarius specialioje wok keptuvėje gaminamus patiekalus – ir tai tik keletas staigmenų, kurios laukia restorano svečių.

„Lietuviai vis dažniau renkasi Rytų virtuvės patiekalus. Remdamiesi savo ankstesne patirtimi, įsitikinome, kad jie norėtų viename restorane rasti kelių Azijos šalių virtuvių patiekalų. Į tai ir atsižvelgėme kurdami „Tokyo China“. Be to, įrengdami šį restoraną, daug dėmesio skyrėme aplinkai – norime, kad mūsų svečiai ne tik skaniai pavalgytų, bet ir maloniai praleistų laiką jaukioje, ramioje erdvėje“, – sakė „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas Dainius Kalina.

344 kv. m. dydžio restorane vienu metu telpa apie 130 svečių. „Tokyo China“ interjeras šiuolaikiškas, jame švelniai persipina modernumas ir rytietiški motyvai. Restoranas itin patogus verslo susitikimams – atskirose erdvėse svečiai gali netrukdomai aptarti verslo reikalus pietų metu, pakviesti vakarienės verslo partnerius. Savaitgaliais čia jauku leisti laiką su šeima ir draugais, švęsti gimtadienius ar pažymėti kitas progas.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius