Didžiausią Baltijos šalyse restoranų ir kavinių tinklą valdančiai bendrovei „Čili Holdings“ priklausantis restoranas įsikūrė pačiame sostinės centre, A. Vienuolio gatvėje. Naujasis „Tokyo China“ restoranas siūlo platesnį patiekalų asortimentą – ne tik pamėgtus bei naujus japonų ir tailandiečių patiekalus, bet ir specialiai šiam restoranui sukurtą kiniškų patiekalų meniu.
„Tokyo China“ restorane dirba patyrę Rytų virtuvės meistrai, savo patirtį kaupę ir kuriamų patiekalų kokybe žinomi iš „Tokyo“ restoranų tinklo, o naują restorano meniu sukurti padėjo daugkartinė virėjų konkursų nugalėtoja, prieš kelis mėnesius su sidabro medaliu iš Pasaulio virėjų taurės grįžusi Liucija Makovska. Ji žada restorane ne vieną naujieną: originalia technologija ruošiamus sušius, į ryžių popierių įsuktus makius, Azijos virtuvėje itin populiarius specialioje wok keptuvėje gaminamus patiekalus – ir tai tik keletas staigmenų, kurios laukia restorano svečių.
„Lietuviai vis dažniau renkasi Rytų virtuvės patiekalus. Remdamiesi savo ankstesne patirtimi, įsitikinome, kad jie norėtų viename restorane rasti kelių Azijos šalių virtuvių patiekalų. Į tai ir atsižvelgėme kurdami „Tokyo China“. Be to, įrengdami šį restoraną, daug dėmesio skyrėme aplinkai – norime, kad mūsų svečiai ne tik skaniai pavalgytų, bet ir maloniai praleistų laiką jaukioje, ramioje erdvėje“, – sakė „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas Dainius Kalina.
344 kv. m. dydžio restorane vienu metu telpa apie 130 svečių. „Tokyo China“ interjeras šiuolaikiškas, jame švelniai persipina modernumas ir rytietiški motyvai. Restoranas itin patogus verslo susitikimams – atskirose erdvėse svečiai gali netrukdomai aptarti verslo reikalus pietų metu, pakviesti vakarienės verslo partnerius. Savaitgaliais čia jauku leisti laiką su šeima ir draugais, švęsti gimtadienius ar pažymėti kitas progas.
Pavadinimas |