Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UAB „Lukoil Baltija“ įgijo 14 degalinių kontrolę

Konkurencijos taryba leido uždarajai akcinei bendrovei UAB „Lukoil Baltija“ vykdyti koncentracijas, įgijus 14 degalinių kontrolę pagal pateiktus pranešimus apie koncentraciją.
„Lukoil“ degalinė
„Lukoil“ degalinė / „Lukoil” nuotr.

UAB „Lukoil Baltija“ pagrindinė veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba šviesiaisiais naftos produktais (degalais), mažmeninė prekyba plataus vartojimo (įskaitant maisto prekes, tabako gaminius ir alkoholį) bei automobiliams skirtomis prekėmis, naftos bazių veikla, maitinimo paslaugų veikla, transportui būdingų paslaugų veikla, konsultacinė, rinkodaros, franšizės valdymo ir susijusi veikla.

UAB „Lukoil Baltija“ prašymas leisti vykdyti koncentracijas pateiktas įgyvendinant Konkurencijos tarybos 2014 m. gegužės 12 d. įpareigojimą pranešti apie koncentracijas, kurias UAB „Lukoil Baltija“ buvo įvykdžiusi be Konkurencijos tarybos leidimo.

Konkurencijos taryba primena, kad pranešimas apie koncentraciją nėra tik formalumas. Dėl įmonių koncentracijos įvykę rinkos pokyčiai gali apriboti konkurenciją ir taip sukelti realias neigiamas pasekmes vartotojams, pavyzdžiui, padidinti paslaugų kainas dėl sumažėjusio rinkos dalyvių skaičiaus ir susilpnėjusios konkurencijos tam tikroje teritorijoje. Koncentracija gali būti įgyvendinta tik gavus Konkurencijos tarybos leidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius