Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už „Ryanair“ bilietus bus galima atsiskaityti ir „PayPal“ mokėjimo sistema

Pigių skrydžių aviakompanija „Ryanair“ pirmadienį pranešė apie naują partnerystę su tarptautine elektroninio atsiskaitymo sistema „PayPal“. Dabar „Ryanair“ klientai, verslo keliautojai ir kelionių agentūros gali užsisakyti pigiausius skrydžius ir savo užsakymus Ryanair.com svetainėje apmokėti per „PayPal“.
Ryanair
Ryanair / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak „Ryanair“ rinkodaros  vadovo Kenny Jacobso, milijonai klientų Europoje kasdien naudoja „PayPal“ ir „Ryanair“. Dabar jie ryanair.com svetainėje galės užsisakyti ir sumokėti už bilietus, naudodamiesi „PayPal“.

„86 milijonai klientų dabar turi galimybe dar efektyviau sumokėti už skrydžius Europos didžiausioje kelionių svetainėje naudodamiesi „PayPal“. Tai dar viena iš „Ryanair“ aptarnavimų naujovių: po paskirtų vietų, nemokamo antro rankinio bagažo, naujo tinklalapio ir programėles, šeimos paslaugų ir verslo produkto kurį pristatys rugsėjį“, – teigiama bendrovės pranešime.

Pasak „Ryanair“ rinkodaros vadovo Kenny Jacobso, milijonai klientų Europoje kasdien naudoja „PayPal“ ir „Ryanair“. Dabar jie ryanair.com svetainėje galės užsisakyti ir sumokėti už bilietus naudodamiesi „PayPal“.

„Ryanair“ tęsia gerosios keleivių patirties kūrimą ir „Always Getting Better“ iniciatyvą. „Mūsų partnerystė su „PayPal“ yra viena iš mūsų naujovių po paskirtų vietų, nemokamo antro rankinio bagažo, naujo tinklalapio ir programėles, šeimos paslaugų ir verslo produkto, kurį pristatysime rugsėjį”, – sakė K.Jacobsas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„PayPal“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„PayPal“

„PayPal“ tarptautinių operacijų Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje viceprezidentės Louise Phelan teigimu, „Ryanair“ visiškai pakeitė Europos pigių skrydžių verslą. Tuo tarpu  „PayPal“ yra greito ir saugaus elektroninio atsiskaitymo pradininkas.

„Malonu, kad galime padėti „Ryanair“ siūlyti jų klientams naujas paslaugas ir dar greitesnį ir lengvesnį apmokėjimo būdą. Mes turime 152 000 000 sąskaitų visame pasaulyje, ir taip pat padedam įmonėms plėtoti jų tarptautinį verslą“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius