Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Užbaigtas sandoris dėl „Agrowill Group“ susijungimo su „Baltic Champs Group“

„Agrowill Group“ praneša, kad balandžio 15 d. buvo pasirašyti dokumentai dėl bendrovės ir kitų įmonių susijungimo sandorio užbaigimo pagal 2014 m. vasario 14 d. pagrindinę susijungimo sutartį. Nuo šiol bendrovė yra „Baltic Champs Group“ dalis.
Kviečiai
Užbaigtas sandoris dėl „Agrowill Group“ susijungimo su „Baltic Champs Group“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Baltic Champs Group“ (BCG) įsigys didžiąją dalį naujai išleidžiamos vienos didžiausių pirminės žemės ūkio produkcijos augintojų AB „Agrowill Group“ akcijų emisijos ir taps kontrolinio akcijų paketo savininke.

Už 88 444 014 vieno lito vertės „Agrowill Group“ akcijų BCG atsiskaitys nepiniginiu įnašu – 100 procentų didžiausios Baltijos šalyse pievagrybių auginimo ir prekybos bendrovės „Baltic Champs“ (BC) akcijų ir šioji tokiu būdu įsilies į „Agrowill Group“. Užbaigus sandorį bus sukurta diversifikuota žemės ūkio veikla užsiimanti įmonių grupė, kurios bendros metinės pardavimo apimtys šiuo metu siektų apie 150 mln. litų, o valdomos žemės plotai Lietuvoje bei Ukrainoje viršytų 40 tūkstančių hektarų.

„Agrowill group“ taip pat pasirašė naujų akcijų pasirašymo sutartį su „Vretola Holdings Limited„, pagal kurią „Vretola Holdings Limited“ pasirašė 14 151 252 naujas akcijas (bendra emisijos kaina 14 151 252 Lt) ir apmokėjo jas 100 proc. UAB „eTime invest“ akcijų paketu, kurį sudaro 6 856 500 paprastųjų vardinių 1 Lt nominalios vertės akcijų..

Be Naujų akcijų pasirašymo, „Baltic Champs Group“ iš „Vretola Holdings Limited“ papildomai įsigijo „Agrowill Group“ 5 622 488 akcijų paketą už bendrą 5 622 488 Lt kainą.

Pagal akcijų pirkimo-pardavimo sutartį, sudarytą tarp “Agrowill Group„ ir “Baltic Champs Group“ savininko Kęstučio Juščiaus, bendrovė iš pardavėjo įsigijo jam 100 proc. priklausančius žemės ūkio bendrovių „AGRO Ramučiai“ ir „Luganta“ akcijų paketus. Bendra šių įmonių akcijų paketų kaina yra 5 705 215 Lt, iš kurios 356 867,45 Lt Bendrovės bus mokama už UAB „AGRO Ramučiai“ akcijas, o 5 348 347,55 Lt  – už UAB „Luganta“ akcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius