Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdžia sutiktų samdyti buvusius „Toksikos“ rangovus

Bendrovė „Toksika“ kitą savaitę planuoja skelbti jau antrą konkursą šiemet, kurio laimėtojas turėtų ištaisyti trejus metus nenaudojamo pavojingų atliekų deginimo įrenginio Šiauliuose brokus. Tačiau Vyriausybė ir Ūkio ministerijos atstovai neslepia bandantys atnaujinti derybas su ankstesniais rangovais Italijos „HafnerSrl“ ir „Senove“, iš kurių dar neseniai žadėta išreikalauti dešimtis milijonų litų žalos kompensacijos, trečiadienį rašo „Lietuvos žinios“.
Šiukšlių konteineris
Šiukšlių konteineris / „VSA Vilnius“ nuotr.

„Ginčai tarp užsakovo ir rangovo turi būti išspręsti, trūkumai, kurie trukdo pripažinti projektą tinkamu naudoti, privalo būti kuo skubiau pašalinti, nes projekto įgyvendinimas vėluoja, o tai kainuoja didelius pinigus. Šias problemas siūloma spręsti susėdant visoms suinteresuotoms šalims prie stalo ir kalbantis. Dėl tokio pobūdžio susitikimo jau tariamasi“, – teigė premjero Algirdo Butkevičiaus atstovė spaudai Evelina Butkutė-Lazdauskienė.

„Noras yra, kad gamykla veiktų. Nesvarbu, konsorciumas ar kiti, svarbu, kad būtų geriausias, trumpiausias ir pigiausias kelias. Reikia susėsti prie darybų stalo ir kalbėtis“, – sakė „Toksikos“ valdybai iki šiol vadovaujantis buvęs ūkio viceministras Marius Busilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius