-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Vilniaus prekyba“ įkūrė Krizės valdymo grupę, jai vadovaus Ignas Staškevičius

Po tragedijos Rygoje, kai įgriuvo parduotuvės „Maxima“ stogas, UAB „Vilniaus prekyba“ skelbia įkūrusi Krizės valdymo grupę. Spaudai išplatintame pranešime rašoma, kad naujai grupei vadovaus UAB „Vilniaus prekyba“ valdybos narys Ignas Staškevičius.
Ignas Staškevičius
Ignas Staškevičius / Luko Balandžio nuotr.

Pasak spaudos pranešimo, pagrindinis grupės uždavinys – koordinuoti pagalbą nukentėjusiems per tragediją Rygos Zolitudės prekybos centre. Grupė taip pat turės užtikrinti bendravimą su visomis institucijomis ir informacijos teikimą visuomenei.

15min.lt primena, kad prieš keletą dienų iš pareigų buvo atleistas „Maxima Latvija“ valdybos pirmininkas Gintaras Jasinskas. Pagrindinių kompanijos vadovų nemalonę  jis užsitraukė dėl nederamai pareikštos nuomonės apie tragedijos Rygoje kaltininkus. Kas pakeis iš pareigų atleistą vadovą, dar nėra aišku. Nežinoma ir tai, koks likimas kompanijoje laukia paties G.Jasinsko.

„Maxima“ Latvijoje dabar išgyvena tikrą krizę. Kompanijos pareiškimais nepatenkinti latviai lieja pyktį ir socialiniuose tinkluose ragina boikotuoti „Maximos“ prekybos centrus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius