-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus turgavietės nedirbs pirmąsias sausio dienas, parduotuvės darbo laiką trumpina

Pagrindinės Vilniaus turgavietės pirmąsias dvi sausio dienas nedirbs. Sprendimas nedirbti ne tik Naujųjų metų dieną, bet ir penktadienį priimtas atsižvelgus į prekeivių pageidavimus, o ir pirkėjų nesitikima. Kaip juokauja turgaviečių administratoriai, visi dar turės maisto po švenčių.
Vilniaus Kalvarijų turgus
Vilniaus Kalvarijų turgus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus turgavietės pirmąsias dvi 2015 metų dienas atostogaus. Taip nusprendė tiek Kalvarijų, tiek Halės, tiek Gariūnų turgaviečių administracijos.

Kalvarijų turgus nedirbo per Kalėdas, nedirbs ir sausio 1 bei 2 dienomis. Šios turgavietės administracijos atstovė 15min.lt sakė, kad toks sprendimas priimtas atsižvelgus į prekeivių pageidavimus.

„Žmonės dar po švenčių maisto turės ir niekas nenorės niekur eiti, aš manau“, – juokavo darbuotoja.Nedirbs šias dienas ir Halės turgus. Kaip sakė šią turgavietę administruojančios bendrovės „Tugva“ atstovė Teresė Šekštelienė, prekeiviai galės pailsėti papildomą dieną, o ir pirkėjų nesitikima.

Be to, per laisvą dieną prekybininkai turės galimybę įsigyti verslo liudijimus, jeigu to dar nėra padarę.

Gariūnų verslo parkas sausio 1 ir 2 dienomis irgi bus uždarytas. Šios turgavietės interneto puslapyje nurodoma, kad kitomis dienomis Gariūnai dirbs įprastai.

Kitaip, nei esame įpratę, dirbs ir prekybos centrai. „Akropolio“ parduotuvės dirbs iki 20 val., „Maxima“ – iki 21 val. „Ozas“, išskyrus restoranų ir pramogų zoną, sausio 1-ąją iš viso nedirbs. „Panoramoje“ sausio 1-ąją dirbs tik „Rimi“ (11-20 val.), gėlių parduotuvė (12-18 val.) ir vaistinė (11-19 val.). „Europa“ sausio 1 dieną irgi nedirbs.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus Kalvarijų turgus
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus Kalvarijų turgus

Nedirbs nemažai ir mažesnių parduotuvių. „Norfa“ pirmąją dieną šešioms valandoms nuo 12 val. iki 18 val. atvers tik Justiniškių g. 91 esančią parduotuvę.

„Maxima“ tą dieną neatidarys mažųjų parduotuvių, kitos dirbs trumpiau. „Iki“ uždaryti savo parduotuvių neketina, tik kai kurios valanda vėliau atsidarys ir valanda anksčiau užsidarys. Tokį pat modelį pasirinko ir „Rimi“.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus Kalvarijų turgus
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus Kalvarijų turgus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius