Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos mokėjimo paslaugų bendrovė „WoraPay“ plėtrą pradeda Lenkijoje

Lietuvos mokėjimo paslaugų bendrovės „WoraPay“, šiais metais iš Izraelio rizikos kapitalo fondo „Entree Capital“ gavusi beveik 1,4 mln. litų investiciją ir įžengusi į Latviją ir Estiją, nusitaikė ir į didesnę – Lenkijos rinką bei jau deramasi dėl franšizės pardavimo verslininkams iš dar dvejų šalių.
„WoraPay“ mobiliųjų mokėjimų programėlė
„WoraPay“ mobiliųjų mokėjimų programėlė / Worapay.com iliustr.
Temos: 1 Lenkija

„Kaimyninėje šalyje turime partnerį – pardavėją, per kurį ir bandome įsitvirtinti. Kaip anksčiau Lietuvoje, taip ir Lenkijoje pradedame nuo kelių restoranų, nes tai viena iš sričių, kuriose mums geriausiai sekasi. Šiuo metu ten turime porą sutarčių“, – „Verslo žinioms“ sakė bendrovės vadovas Aurimas Bakas, skaičiuojantis, kad žygis į Lenkiją įmonei kol kas kainavo apie 20 tūkst. eurų (96 tūkst. litų), o kitų metų antrojo ketvirčio pradžioje, t. y. praėjus maždaug pusmečiui nuo įžengimo į rinką, kai jau bus galima įvertinti Lenkijos verslo susidomėjimą „WoraPay“ sprendimu ir įmonės plėtros galimybes bei modelius, žadama pagal situaciją didinti investicijas.

A.Bakas taip pat dienraščiui pripažino, kad į Lenkiją žiūrima kaip „į potencialią naują namų rinką“:„Tai nereiškia, kad norime ten išsikelti. Tiesiog daliname rinkas į namų, t. y. tas, į kurias plečiamės patys, ir į franšizės rinkas, tokias kaip Estija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius