Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būstas pajūryje

Pastaruoju metu miestų gyventojai vis dažniau ieško galimybių įsigyti antrinį būstą poilsiui. Lietuvos pajūrio kurortuose,ypač puikiai išvystytuose kaip Palanga, yra puikios sąlygos ne tik ilsėtis vasaros metu, bet ir gyventi nuolatos. Statomi nauji objektai, kaip „Palangos Šilo“ daugiabučių kompleksas, pasiūlys platų būsto pasirinkimą kiekvieno poreikiams.Antrinis būstas – tai puiki investicija ne tik į nekilnojamąjį turtą, bet ir į ramų bei visada garantuotą Jūsų poilsį.
„Palangos Šilo“ kvartalas
„Palangos Šilo“ kvartalas

Renkantis naują būstą kurorte, reikėtų atkreipti dėmesį į keletą dalykų:

  • kokia aplinka bei infrastruktūra supa Jūsų būsimus namus, kokios yra aplink gyvenamąjį kvartalą teikiamos paslaugos, ar geras susisiekimas su gyvenviete;
  • koks dėmesys kreipiamas kvartalo architektūrai, ar pastatai dera aplinkoje, ar naudojamos kokybiškos ir ilgaamžės apdailos medžiagos, ar architektūriniai sprendimai pritaikyti kurorto teikiamiems malonumams (gamtinėje aplinkoje svarbiais architektūriniais elementais tampa balkonai, terasos);
  • kaip sutvarkyta kvartalo teritorija ir gerbūvis, ar bus patogu pasistatyti automobilį, ar užtikrinamas teritorijos saugumas, ar yra įrengtos poilsio zonos, vaikų žaidimų aikštelės;
  • kokia statybos kokybė, konstrukciniai ir technologiniai sprendimai, ar jie užtikriną šiltą būstą, gerą garso izoliaciją ir panašiai;
  • kokie Jūsų šeimos poreikiai, kokio dydžio ir kelių kambarių buto Jums reikia, ar norėsite ir turėsite laiko įsirenginėti jį patys, o gal norėtumėte įsikurti jau pilnai įrengtuose namuose – tuomet Jums svarbu parduodamų butų apdailos galimybės.

Jums siūlomi butai suprojektuoti gamtinėje aplinkoje su teritorijai priklausančiu mišku ir suplanuotomis rekreacinėmis zonomis.

Naujai statomame „Palangos Šilo“ daugiabučių komplekse Žiogų  gatvėje yra puikiai išspręsti visi aktualiausi būsto kurorte klausimai. Jums siūlomi butai suprojektuoti gamtinėje aplinkoje su teritorijai priklausančiu mišku ir suplanuotomis rekreacinėmis zonomis. 500 m spinduliu rasite maisto parduotuves, mokyklas ir vaikų darželius, bankus ir medicinos įstaigas, kavines ir barus, o iki jūros dviračiu galėsite nukeliauti per 7 minutes. Pasirūpinta teritorijos saugumu, kvartalas bus aptvertas tvora, apšviestas. Teritorijos viduje ir cokoliniuose aukštuose yra įrengtos parkavimo vietos kiekvienam butui.

Pastatai suprojektuoti atsižvelgiant į gamtinę aplinką: parinktos kokybiškos apdailos medžiagos, ventiliuojamų fasadų sistema, pasirūpinta terasomis, balkonais, poilsio zonomis. Visuose pastatuose suprojektuoti liftai, erdvūs ir šviesūs holai garantuoja reikiamus patogumus jaunoms šeimoms ir pensijinio amžiaus žmonėms, o pirmuose aukštuose įrengti neįgaliesiems pritaikyti butai.

3 stiklų langai ir pastato konstrukciniai sprendimai garantuoja šiltą būstą, B energinio naudingumo klasę bei pagerinto akustinio komforto sąlygų garso klasę. Numatytas natūralus patalpų vėdinimas ir parengtos vietos oro kondicionieriams įrengti, o 5 aukšto apartamentuose yra numatytos vietos perspektyvinei rekuperacijos sistemai ir židiniams įrengti pagal poreikius.Suprojektuotaenergiją tausojanti kolektorinė šildymo sistema ir papildomai apšiltintos tarpbutinės pertvaros leis autonomiškai reguliuoti šildymą kiekviename bute ir išvengti šilumos nuostolių žiemos metu, kuomet kaimyniniai butai yra nešildomi.Siūlomas platus butų pasirinkimas nuo 24 m² iki 96 m².

„Palangos Šilo“ kvartalas pasižymi privalumais, kurie, renkantis būstą kurorte, Jums yra labai svarbūs. Tai – gamtinė aplinka ir gera supanti infrastruktūra, ramybė, saugumas, šiltas būstas, patogumai, gerai išvystyta kvartalo teritorija ir gerbūvis, platus būsto pasirinkimas, statybos ir architektūros kokybė.

Taigi renkantis naujus namus kurorte, įvertinkite turimą informaciją, apmąstykite, kas Jums yra svarbiausia ir pasirinkite geriausią variantą!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius