Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nekilnojamojo turto investuotojai Antakalnyje skatins Neries krantinės atgaivinimą

Vilniaus nekilnojamojo turto rinka netrukus sulauks naujų investicijų Antakalnyje. Nekilnojamojo turto projektų valdymo įmonė UAB „Novalex“ kartu su statybos valdytoja UAB „Jungtiniai projektai“ į projekto vykdymo darbus planuoja įtraukti ir Neries krantinės sutvarkymą.
Vilniaus tiltai
Vilniaus tiltai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į aukščiausio lygio apartamentų P.Vileišio gatvėje, prie pat Neries upės, vystymą bus investuoti daugiau negu 3 mln. eurų. Pasak projekto vadovės Daivos Baranauskienės, Antakalnis visuomet buvo vienas patraukliausių investicijoms rajonų dėl savo aplinkos ir patogios geografinės padėties, bet aukščiausio lygio apartamentų pasiūla rajone vis dar yra maža.

„Antakalnį iš kitų Vilniaus rajonų išskiria unikali gamta. Tokio kokybiško gyvenimo gamtos apsuptyje, bet tuo pačiu ir arti centro nepasiūlys joks kitas miesto rajonas. Todėl galimybe kraustytis į Antakalnį itin domisi šeimos, kurios ieško ramybės ir žalumos, svajoja gyventi netoli upės krantinės ir miškų prieglobsčio, bet tuo pačiu nori išlikti netoli centro“, – sako projekto vadovė.

Tikisi daugiau panašių iniciatyvų

D.Baranauskienės teigimu, tam, kad P.Vileišio gatvėje iškilsiančių apartamentų gyventojus pasitiktų moderniai sutvarkytos, jaukios upės prieigos, architektų komanda šiuo metu tobulina paskutines projekte numatytos Neries krantinės dalies sutvarkymo detales.

„Neris – neišnaudota erdvė, prie kurios atgaivinimo prisidėti turi ne tik viešos, bet ir privačios iniciatyvos. Būtent todėl krantinės sutvarkymas yra svarbus projekto etapas, kuris ne tik atneš naudą naujakuriams, bet ir, tikimės, paskatins daugiau panašių verslo iniciatyvų Vilniuje“, – sako projekto vadovė.

Dovanojo dalį sklypo

D.Baranauskienė priduria, kad investuotojai Vilniaus miestui taip pat padovanojo dalį projektui priklausančio žemės sklypo, kuris bus naudojamas visuomeninėms reikmėms, taip prisidedant ir prie bendros Antakalnio infrastruktūros gerinimo.

„Naujos investicijos Antakalnyje padės patenkinti gyventojų poreikius bei užtikrinti, kad jie rastų modernų, aukščiausio lygio būstą  rajone, kuris juos traukia“, – teigia D. Baranauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius